Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Note 9 - Android Pie

(Téma vytvořeno: 29-01-2019 10:47 AM)
752 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak právě nyní dorazila aktualizace na Note 9, stahuji. Zkušenosti s novým systémem pište sem :smiling-face:pie.jpg

120 Odpovědi
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Ja nevim jak to delate ale ja stale nemam android9 skusal som aj cez pc aktualizovat astale nic mam galaxy note9
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

A opravdu máš volnou CZ distribuci a v telefonu českou simku? Někde se uvádí, že může pomoci mymazání mezipaměti u systémové aplikace Aktualizace softwaru, její vynucené zastavení a restart telefonu. Moc šancí tomu nedávám, ale zkusit můžeš, stejně tak udělat wipe cache telefonu.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Jaký máš přesně telefon a kde byl kupovaný? Volný prodej, operátor, šedivka (EU distribuce)?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Kupoval som ho v cz tmobike za hotove bez pausalu a mam tmbolie simku
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak to bude ono, je to brandovaný telefon, pro ty vycházejí aktualizace FW v rozdílném časovém období než pro telefony z volného prodeje. Na tvoji TMZ verzi ještě Pie není.

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Školácká chyba , třeba ho měl levnější 😁
S25 ultra 512GB
0 Like
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Diky pekne uz v nikdy telefoncez kokotov ... oni mi tvrdili ze to nieje brandovane
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Já u operátorů nekupuji , stejně už nenabízí slevy . 

S25 ultra 512GB
0 Like
Dawek85
Apprentice
Možnosti
Taky mám telefon od T-mobile a jediná možnost je nahrát verzi XEZ pro ČR přes ODIN. To jsem udělal i já a je to bez problémů, pokud dáš i HOME CSC, tak se se ani nesmažou data.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

No já nevím, pokud dáš HOME_CSC tak se CSC přece nezmění. Navíc už bych to asi nedělal, nemusí jít pak zpět originálů v případě problémů a pak pohoříš s reklamací.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like