28-11-2021 08:03 AM - upraveno 28-11-2021 08:06 AM
Dobrý deň.
Prestalo mi fungovať extrahovanie textu z fotky pri inteligentnom výbere. Možnosť extrahovanie textu tam stále je, len je neaktívna. Neviem kedy mi to prestalo fungovať, ale všimol som si to po resete do továrenských nastavení a obnovení cez smart switch. Nevie niekto poradiť či je problém len u mňa, alebo nejaký všeobecný?
o 28-11-2021 09:19 AM
o 28-11-2021 10:06 AM
Ten štvorček zo šípkou len uloží vybratú časť obrázka do galérie znova ako obrázok. A som tam kde som bol. V galérii sa to dá cez bixby vision, ale mne ide o tú funkciu cez pero ktorá fungovala všade a už nefunguje.
o 23-12-2021 03:40 PM
Nemá niekto možnosť to vyskúšať?
Na lacnejšom a52 to funguje.
Myslím ten inteligentný výber.
o 28-12-2021 08:45 PM
Zdravím, mne to iste, bola to funkcia ktoru som vyuzival často aj pri platbach.. uz ste na nieco prisiel?
o 29-12-2021 12:11 AM
Nasiel som riesenie aspon dovtedy kym nevydaju novu aktualizaciu(mozno to opravia)
Nainstaluj appku Text Scanner[OCR] Potom pri pouziti pera a intel.vyberu tapnes dole na ten symbol zdielat a vyberies tu appku text scanner.. tam uz to mas a len to skopirujes
o 29-12-2021 07:09 PM
Dik za odpovede, písal som cez samsung members a odpoved bola:
Dobrý den, Vážený zákazníku,
děkuji Vám, že jste využil pro kontaktování zákaznické linky aplikaci Samsung Members ve Vašem mobilním telefonu.
Váš podnět jsem předal na příslušné oddělení taktéž i na naše vývojáře. Pokud obdržíme podobné zpětné vazby od více uživatelů, je možné že se Vámi požadované funkce objeví v nové aktualizaci.
Takže keď im to nikto okrem mňa nenapise, tak to riešiť nebudú, už niesme zaujímavý budu nas nútiť kúpiť nový model.
o 30-12-2021 12:40 PM
Inak, ďakujem za tip. Je to jednoduchšie ako cez galériu a bixby vision. Ale najlepšie by bolo, keby to znova fungovalo ako má.
o 14-02-2022 05:26 PM
Extrahovanie textu v systéme začalo fungovať. Nebolo to po poslednej aktualizácii systému, musela to byť nejaká aplikácia. Nezistil som ktorá. Inak ta odporúčaná aplikácia Text Scanner[OCR] je neporovnateľne kvalitnejšia.