Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Extrahovanie textu z fotky

(Téma vytvořeno: 14-02-2022 05:26 PM)
468 Zobrazení
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Dobrý deň.  

Prestalo mi fungovať extrahovanie textu z fotky pri inteligentnom výbere. Možnosť extrahovanie textu tam stále je, len je neaktívna. Neviem kedy mi to prestalo fungovať,  ale všimol som si to po resete do továrenských nastavení a obnovení cez smart switch. Nevie niekto poradiť či je problém len u mňa, alebo nejaký všeobecný? 

Screenshot_20211128-075714_Samsung capture.jpg

0 Like
8 Odpovědi
TomasK13
Explorer
Možnosti
Dobrý den tímto vám mohu lehce pomoct pokud chcete extrahovat text někam do galerie nebo tak nějak tak dole máte takový čtvereček s šipkou dolů To by vám extrahovat text do galerie a mohl byste to nějak využít víc nevím nezkoumal jsem to tak se moc omlouvám
0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Ten štvorček zo šípkou len uloží vybratú časť obrázka do galérie znova ako obrázok. A som tam kde som bol.  V galérii sa to dá cez bixby vision, ale mne ide o tú funkciu cez pero ktorá fungovala všade a už nefunguje. 

0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Nemá niekto možnosť to vyskúšať? 

Na lacnejšom a52 to funguje. 

Myslím ten inteligentný výber. 

0 Like
derrick
First Poster
Možnosti

Zdravím,  mne to iste, bola to funkcia ktoru som vyuzival často aj pri platbach.. uz ste na nieco prisiel?

0 Like
derrick
First Poster
Možnosti

Nasiel som riesenie aspon dovtedy kym nevydaju novu aktualizaciu(mozno to opravia)

Nainstaluj appku Text Scanner[OCR] Potom pri pouziti pera a intel.vyberu tapnes dole na ten symbol zdielat a vyberies tu appku text scanner.. tam uz to mas a len to skopirujes

Screenshot_20211229-001034_One UI Home.jpg

0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Dik za odpovede,  písal som cez samsung members a odpoved bola:

Dobrý den, Vážený zákazníku,

děkuji Vám, že jste využil pro kontaktování zákaznické linky aplikaci Samsung Members ve Vašem mobilním telefonu.

Váš podnět jsem předal na příslušné oddělení taktéž i na naše vývojáře. Pokud obdržíme podobné zpětné vazby od více uživatelů, je možné že se Vámi požadované funkce objeví v nové aktualizaci.    

Takže keď im to nikto okrem mňa nenapise, tak to riešiť nebudú,  už niesme zaujímavý budu nas nútiť kúpiť nový model.

0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Inak,  ďakujem za tip. Je to jednoduchšie ako cez galériu a bixby vision.  Ale najlepšie by bolo, keby to znova fungovalo ako má. 

0 Like
Jancoh
Pioneer
Možnosti

Extrahovanie textu v systéme začalo fungovať. Nebolo to po poslednej aktualizácii systému,  musela to byť nejaká aplikácia. Nezistil som ktorá. Inak ta odporúčaná aplikácia Text Scanner[OCR] je neporovnateľne kvalitnejšia. 

0 Like