Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 11

(Téma vytvořeno: 20-09-2021 11:26 PM)
640 Zobrazení
Members_jMIeWqT
Student
Možnosti

Zdravím,

proč není update na Android 11 případně 12?

Telefon byl představen v srpnu 2018 jako nejlepší telefon od Samsungu, tak by si jistě zasloužil lepší a delší podporu.

Jak dlouha podpora byla rok nebo dva?

Proč podobný telefon (postavený na základě Note9) - Galaxy Note 10 Lite dostane Android 12 / One UI 4.0?

Jinak konkurenční iPhone 6S (představený v září 2015) dostane letos nejnovější iOS 15.

Příště ne Samsung, ale Apple...

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Members_jMIeWqT
Student
Možnosti

Tak už i Samsung konečně pochopil, jak se má starat o svá nejlepší zařízení:

Samsung pledges 4 OS updates, 5 years of patches for 2021 and 2022 flagships 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, délka podpory je známá předem, neměl byste být překvapený.

Co Vám vlastně na Androidu 11/12 připadá tak strašně zajímavého, že to tak moc chcete? Bezpečnostní záplaty pokud vím, chodí a co se A11 týče, osobně bych se ho nejraději zbavil, protože je hodně agresivní při zabíjení aplikací a přínosy vlastně žádné nemá.

Jestli máte pocit, že si u konkurence pomůžete, nikdo Vám samozřejmě nebrání to zkusit. Nejnovější systém na 5 let starém hardware musí být super. Hlavně, když zpomalí systém, aby nebylo poznat, že chcípá baterka, že... :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

chemickej
First Poster
Možnosti
Souhlas, a co mi připadá tak zajímavého? Inu, už jen to, že pro všemožné aplikace, (mj. Galaxy Theme), se tímto telefon stává starou šunkou, které jsou následně předkládány jen zbytky, nejzákladnější možnosti a jistota, že vaší "mašinu" už nic nového nečeká. To, že chcete-li prozkoumávat novinky, musíte vyhodit starý a koupit nový. Skřípu zubama, když vidím jiné křápy, 1000x tupější, než můj mobil. Ale mají and.11. Jako proč mám dát do háje svůj mobil, který v mnoha ohledech předčí jiné a maká výborně? Proto že výrobci úmyslně sabotujou svoje výrobky, abychom neustále kupovali a utráceli za nové?! Nerozumím tomu. Nebo bohužel spíše ano. Jedu v es řadě od s3mini. A naposled jsem nemálo investoval do s8+. Super. A teď se mám vzdát pocitu nadšení a vyjímečnosti, jen proto že nemám 20ku na nový model. Že většina aplikací, her a já nevím čeho ještě se přesouvaj na an.11 atd. I blbý čas na obrazovce si pomalu nestáhnu kvůli tomu. Tedy ano, ale tak pro děti. A střepy jako Xi....jejichž vlastníci slintaj nad mým mobilem, stále ještě, mají and.10 a 11...to mě fakt s....
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tohle je realita. Kdyby výrobce podporoval telefony donekonečna, neprodá nové. Pokud s tím nejste smířený, najděte si značku, která to dělá jinak. Možná zjistíte, že je jen jedna, a že její výrobky jsou o dost dražší. Vývoj novinek stojí nemalé peníze (nechtějte vědět, kolik berou programátoři) a z něčeho se to musí zaplatit.

Ostatně, telefon jste koupil za nějakou cenu se znalostí délky podpory. Na co si vlastně stěžujete? Kde se vůbec vzalo přesvědčení, že se má výrobce starat o něco, co funguje, několik let? U mého auta jsem si maximálně tak 2x stáhnul mapy a za další chtějí zaplatit nemalé peníze (a to nejsou pořád aktuální). Pračka funguje 5 let pořád stejně, to samé televize - ta už 12 let). Foťák za 100 000 měl pár aktualizací,. uznávám, že některé ho hodně vylepšily, ale po asi dvou letech přestaly chodit a jen se opravují chyby, pokud nějaké jsou... A mohl bych pokračovat. Tak proč si do háje pořád někdo myslí, že když se to neděje u řádově dražších věcí, zrovna jejich 5 let starý mobil má dostávat neustále nové věci? Kdyby s tím přišla cenovka řekněme 5000 Kč, zaplatil byste to?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
chemickej
First Poster
Možnosti
Ano, je mi známo. A snažil jsem se vyvarovat onomu obecnému držkováni na drahotu dneška. Je až příliš zřejmé, že dnes jde v první řadě o profit, o profit o profit. I tak mi to přijde zvrhlé. Vytvořit dokonalou věc, a následně ji zabít. Proč u vlajek jako s a n, neprodloužit podporu?! Zvedl bych původní cenu, to ano. Ale taky bych nabídl něco za věrnost. Mimochodem výrobce si sám vyrábí tu horu starších výrobků, a následně potřebu odlišit nové od starých. Je to paradox, nebo snaha chytit svůj vlastní ocas. Apropo s platama na mě nechoďte. Se vší úctou, pocházím z Mostu. Kde podle zákona nabídky a poptávky, dostanete prostě minimální mzdu 13 a něco, protože je spousty dalších na vaši pozici. A náležet ke křesťanské obci, řekl bych "ano ***** už vládne". Nicméně chápu také Vaši odpověď. To už jsme ale jinde. Suma sumárum, upřímně říkám že do své s8+ nacpu neof. soft. a posunu ho blíže ke světlu. Prostě nemám na novou eS řadu. Ale nechci opustit samsung. To je oč mi běží. A diky Vám za odpověď. Cením si názoru ostatních.
0 Like
Řešení
Members_jMIeWqT
Student
Možnosti

Tak už i Samsung konečně pochopil, jak se má starat o svá nejlepší zařízení:

Samsung pledges 4 OS updates, 5 years of patches for 2021 and 2022 flagships 

0 Like