Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 12 Note 20 Ultra

(Téma vytvořeno: 18-01-2022 09:54 AM)
360 Zobrazení
thomascz45
First Poster
Možnosti
Zdravím měl bych dotaz, přišla vám už aktualizace na Note 20 Ultra 5G ? Popřípadě kdy by měla aktualitace přijít?

Děkuji 
0 Like
9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý den.
Aktualizace na Note 20 Ultra by již měla být dostupná.
Aktualizace však chodí "ve vlnách", tudíž mezi prvním a posledním zařízením, které ji dostane může nastat prodleva i několik týdnů (bezpečnostní záležitost).
Dalším faktorem, který může opozdit aktualizaci je to, jestli jste kupoval telefon od operátora, nebo z jaké distribuce telefon pochází...
Pro aktualizaci to chce trochu trpělivosti, ona nakonec rozhodně dorazí 🙂

Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,o par radku nize,psal kolega o prichodu aktualizace na Note 20 Ultra.zkuste restart telefonu a vyvolat aktualizaci,popr poslete screen vasi verze telefonu
0 Like
thomascz45
First Poster
Možnosti
Telefon je nejspíš z polské distribuce. SmartSelect_20220118-104614_Settings_38474_1642499174.jpg
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

@thomascz45 Polská distribúcia by nemala mať žiadny extra vplyv. Treba asi byť len trpezlivý a počkať. Skúste vyhľadať aktualizáciu na dátach, nie cez Wi-Fi, prípadne aj reštart telefóny... 🙂

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @thomascz45 

Je to polská distribuce a ještě myslím, že od operátora. Tam může být čekání delší. 

fajnsnek2
Verist
Journeyman
Možnosti
Zdraví, má někdo Android 12 na modelu Note 20 5G distribuce T- Mobil ?
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
Ahoj všem. Aktualizace na Note 20 ultra už v mém případě přistála před týdnem určitě. Jedná se o CZ distribuci ve verzi 12/512Screenshot_20220119-075547_Settings_1872_1642575414.jpg
0 Like
Members_qUsgXzA
First Poster
Možnosti

Mám ... z 19.1.2022 ... a jako za mě nic moc... a nedával bych to... padají mi aplikace... i od samsungu (galerie) ... plus i některé ostatní .... DJI fly se musí stáhnout jako apk v beta ... no.. vědět to, tak jsem se na to vyprdnul...

0 Like
thomascz45
First Poster
Možnosti
Taky jsem ji obdzrzel 3 dny zpatky, a cekal jsem vice zmen
0 Like