Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Změna CSC

(Téma vytvořeno: 12-01-2022 08:07 PM)
1305 Zobrazení
Gelbič
Explorer
Možnosti
Zdravím, mám note 20 ultra od operátora T-Mobile. Rád bych přehrál telefon na veřejnou verzi, abych neměl firmware od t mobilu. Je toto nějak možné přes Odin přehrát ?
0 Like
20 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ano je.toto ale nedoporucuji,protoze prijdete o zaruku ale jde to.Prez odin fleschnete stahnuty fimware s danym csc kodem.Ale pozor,stahnete spatny a bud vam nepujdou aplikace,nebo telefon samotny
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Mrknete na stranku sammobile a vyhledejte svuj model.Mela by tam byt verze jak od operatora,tak i ta verejna.
0 Like
Gelbič
Explorer
Možnosti
To jsem koukal, jen jsem projížděl různá fóra a někde se pise, že přes Odin se již u těchto novějších telefonu CSC nezmění, jen přes nějakou placenou appku a jinde se zase píše, že to přes Odin na ofiko českou jde, tak se raději ujišťuji zde od zkušenějších.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ono to slo i prez pametovou kartu,ale dnes je ochrana malinko rafinovanejsi,tak hold odin bude muset stacit.Co si pamatuju,tak byl a mozna jeste stale je,primo program jen na zmenu toho csc a to bez nustnosti flesche
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
Já bych se osobně do toho nepouštěl. Upřímně aktualizace není tak závratná (viditelné změny) aby se nevyplatilo chvilku počkat až operátor uvolní aktualizaci. 👍🏻
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, SW od T-Mobile je již v pohodě. Neřeknu kdyby byla při zapnutí jejich animace se zvukem, dosti mě to štvalo. Ale nemá význam to měnit. Vetšinou měl T-Mobile aktualizace mezi prvními.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
O záruku nepřijde.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Určitě to jde. Před 14 dny jsem to samé dělal na S20 FE 5G od O2. Protože jinak bych čekal na Android 12 do smrti asi.
Vše v pořádku. Telefon stále hlásí , že je oficiální. A rozhodně, teda aspoň, co jsem měl možnost zjistit, nepřijdeš o záruku. Ale musíš to udělal přes sammobole.com
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, jasně že je to možné stačí hledat a zajímat se. Zde to není vhodné uveřejnit. Měl jsem telefon na servis přes O2 a nahráli jejich SW, taky jse si to nedavno zrušil kvůli aktualizacím a logu O2.
0 Like