Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Porucha Note 20 Ultra

(Téma vytvořeno: 19-04-2023 08:11 AM)
597 Zobrazení
Gelbič
Explorer
Možnosti
Zdravím všechny, sám od sebe se mi během dne několikrát zamkne při používání mobil způsobem, že zcerna obrazovka, poté naskočí ukáže čas 0:00 a chce odemknout, toto samovolně zamykání při používání se během dne několikrát opakuje, čím to může být? 
0 Like
14 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

pravděpodobně bych zkusil telefon spustit v bezpečném režimu a pokud by se to za celý den neobjevilo (když se Vám to dělá několikrát denně), tak může být příčinou nějaká doinstalovaná aplikace...

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkuste bezpečný režim, jak radí @AndroidGuru - jen si nejsem na 100 % jistý, co všechno je v něm omezeno. Můžete ještě zkusit vymazat systémové cache, případně zazálohovat data (to udělejte okamžitě, pokud ještě nemáte, vzhledem k tomu, že telefon vykazuje známky nestandardního chování) a proveďte factory reset. Pokud by ani to nepomohlo, jedná se o hardwarový problém a bude třeba servis nebo S23 Ultra, která je teď opět v hezké akci.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
Nedávno jsem Nota 20ultra ve verzi 12/512 vlastnil. Tento "problém" jsem tam měl také. Naskočil to až po aktualizaci 5.1. Osobně si myslím že další aktualizací by tento problém mohl zmizet.

Pravděpodobně se jedná o stejný problém. Telefon zhasl, na displeji naskočil čas 0:00 a hned vše naběhlo. Toto bylo řádově vesměs v mžiku. Ale opakovalo se to v různých intervalech.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@Ninebot děkuji za komentář, osobně jsem si myslel, že to bude nějaká anomálie a netušil jsem, že by se toto projevilo u více lidí. Každopádně by tedy @Gelbič měla pomoci aktualizace, tak jak píšete....

Osobně jsem chtěl v poslední řadě doporučit obnovu do továrního nastavení, ale toto snad pomůže.

Pěkný den.

Gelbič
Explorer
Možnosti
Take to mám až od této aktualizace, ale jistý jsem si tím nebyl. Je to přesně ten stejný problém
Libb
MegaStar
Možnosti

Nahlásil jsem to na patřičná místa

Ninebot
Voyager
Možnosti
Jelikož se jedná opravdu o mžik, tak si myslím že plno lidí to ani nepostřehne. Proto není tak moc dotazů tímto směrem. A upřímně kdybych nedostal nadstandardní nabídku od operátora na S23U kdy jsem využil ještě akce starý za nový (právě Note 20ultra) + bonus od Samsungu a telefon vyšel na krásných 15t. Tak věřte že Nota používám vesele dál i s tímto "nedostatkem" 🍀
Ninebot
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Jedná se o nepravidelné, v různých procesech při práci s telefonem o samovolné zhasnutí, kdy telefon "zčerná" Na liště naskočí čas 0:00 a pak běží dál. Vše opravdu téměř v řádu vteřiny. Snad pomůže i tato zkušenost.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Blahopřeji k novému mobilu! S23 Ultra je mimořádně povedený a věřím, že vám bude dělat jen radost.