Δεν μου φορτιζει με τον φορτιστή το δικό του.εκανα αλλαγή κ με άλλο που έχω από iqos κ πάλι όχι.ενω μου δείχνει την ένδειξη ότι φορτιζει μπορεί να... Visualizza Post
Custom List Message Item |
---|
Δεν μου φορτιζει με τον φορτιστή το δικό του.εκανα αλλαγή κ με άλλο που έχω από iqos κ πάλι όχι.ενω μου δείχνει την ένδειξη ότι φορτιζει μπορεί να... Visualizza Post |
Το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει σχετικά γρήγορα 1% ανά 2-3 λεπτά, έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω βάλει όλες τις εφαρμογές σε... Visualizza Post Μία απορία γιατί τα S8 και S9 Δεν πέρνουν αναβάθμιση???? Πρέπει να έχουμε μόνο καινούργια???? Visualizza Post |
Μετά το one ui 4 παρατήρησα ότι προστέθηκε στον πίνακα Γρηγόρης πρόσβασης μόνο το κουμπί για πρόσβαση στο μικρόφωνο και όχι για την κάμερα Visualizza Post |
Καλημέρα σας, χθες έκανα ενημέρωση λογισμικού στο android 12 πρώτη φορά από τότε που αγόρασα το κινητό βλέπω με 49% μπαταρία να μου λέει ότι έχει... Visualizza Post Δεν ξέρω μου έκανε και εμένα εντύπωση βέβαια το βράδυ το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε πάει στο 10% α... Visualizza Post |
Καλησπέρα παιδιά! Σχετικά με τον ασφαλή φάκελο που είδα σε άλλες αναρτήσεις, ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω το a22 κ στις ρυθμίσεις από ό,τι είδα δεν... Visualizza Post Σας ευχαριστώ κ τους τρεις για την απάντηση. Πράγματι και δοκιμασμένο πια δεν υποστηρίζεται. Δεν αντ... Visualizza Post |
|
Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε η ειδοποίηση για αναβάθμιση στο Α52s την έχω κατεβάσει 4 φορές και όταν πάει να κάνει επανεκκίνηση το κινητό μου βγάζει... Visualizza Post Καλησπέρα! Κατάφερα να κάνω την ενημέρωση μέσω της εφαρμογής της samsung το smart switch από τον υπο... Visualizza Post |
Επιτέλους ήρθε και έχει πολλές λειτουργίες πολλά θα ανανεωθούν! Στο α72! Αν και έγραφε ότι το φεβρουαριο θα ρθει ηρθε νωρίτερα !... Visualizza Post ![]() Αλήθεια δηλαδή ειναξ καλύτερο να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακων? Απλώς φοβάμαι για τα δεδομένα του... Visualizza Post |
Ηρθε επιτέλους το upgrade σε one ui 4 για το A72!!! Εννοείται καθαρη εγκατάσταση μεσω odin ... Visualizza Post |
|
|
Γειά σας, έχω το Samsung a71 και μετά από την τελευταία αναβάθμιση έχει αρχίσει όλο και πιο συχνά κατά την διάρκεια της κλήσης να τερματίζει την... Visualizza Post |
|
Καλημέρα σας, βλέπω αρκετούς από χθες που ανεβάζουν ότι τους ήρθε το νέο λογισμικό και σε εμένα ακόμα δεν έχει έρθει... Τι γίνεται; 😔 Visualizza Post |
|
Καλησπέρα. Κάποιες μικρές αλλαγές υπάρχουν όπως πχ. Όταν χρησιμοποιείς κάπου την κάμερα εμφανίζεται ... Visualizza Post |
Πως μπορείς να βάλεις το Samsung pay στο Α41; Visualizza Post |
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ να περασω ραδιόφωνο στο Α12? #ραδιόφωνο Visualizza Post |
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα... Visualizza Post σε ευχαριστω πολυ μου ελυσες το προβλημα με το app αυτο που η ιδια η samsung με απομακρυσμενη τεχνικ... Visualizza Post |
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ UPDATE ANDROID 12 ΣΕ Α52S 5G ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... Visualizza Post ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΞΕΛΙΑΖΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ Η ΟΤΑΝ ΜΟΥ... Visualizza Post |
Utente | Numero di likes |
---|---|
125 | |
61 | |
44 |
Oggetto | Likes |
---|---|
41 | |
22 | |
21 |