Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλησπέρα σε όλους , μόλις πραγματοποίησα επιτυχώς την πολύ αναμενόμενη ενημέρωση και μπορώ να πω πως βλέπω αισθητές ωραίες αλλαγές!!!Αλλά έχω ενα... Προβολή δημοσίευσης
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ UPDATE ANDROID 12 ΣΕ Α52S 5G
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα!!
Ξαφνικά, σταμάτησε η συλλογή να παίζει mp4 βίντεο, ενώ έπαιζε κανονικά μέχρι πρόσφατα. Κάποια εξακολουθεί να τα παίζει, αλλά τα... Προβολή δημοσίευσης
Ξέρει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω την δωρεάν δοκιμή για το YouTube; που είχε σαν προσφορά όταν αγόρασα την συσκευή μ ; να σημειώσω ότι δεν την... Προβολή δημοσίευσης
Γειά σας παιδιά! Έχω εδώ και κάποιους μήνες το a72 είμαι φουλ ικανοποιημενη κανένα παράπονο αλλά μια απορία
Πριν από κάποιο καιρό μετά αφότου... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα σας. προσπαθώ να συνδέσω ααυρματα ακουστικά αλλά βρίσκει μέχρι και τις τηλεοράσεις των γειτόνων αλλά όχι τα ακουστικά . μπορεί να.με... Προβολή δημοσίευσης
Επιεικώς Απαράδεκτο το τηλέφωνο! Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις αλλά....το τηλέφωνο κολλάει ακόμα και.....στο Facebook! Του κάνω πολύ "ελαφρά... Προβολή δημοσίευσης
Νέος κάτοχος Α52s προερχόμενος από Note9.
Έχω παρατηρήσει να "αναβοσβηνει" το περίγραμμα από την selfie camera, είναι κάποιο είδος... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα. Ξέρω ότι έχει ζητηθεί πολύ αυτό το θέμα αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα. Τι είναι καλό να κάνεις μετά από ένα update όπως καλή ώρα το one... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα,
Έχω πρόβλημα στην οθόνη όταν μιλάω στο τηλέφωνο, η οθόνη κάνει flickering / χιόνια. Το κινητό είναι καινούργιο. Το πήγα για service... Προβολή δημοσίευσης
Καλησπέρα σας .Έχω το A52s και όταν μιλάω στο τηλέφωνο κανονικά η με ανοιχτή ακρόαση μου κόβεται η πρόσβαση στο internet με δεδομένα κινητής. Με... Προβολή δημοσίευσης