Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλημέρα σας, χθες έκανα ενημέρωση λογισμικού στο android 12 πρώτη φορά από τότε που αγόρασα το κινητό βλέπω με 49% μπαταρία να μου λέει ότι έχει 16ωρες ακόμα μέχρι να τελειώσει. Ελπίζω να κρατήσει...
Θεωρώ ότι είναι υποκειμενικός ο χρόνος που γράφει γιατί αυτό κυρίως είναι τι χρήση κάνετε εσείς. Αν χρησιμοποιήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια Ε προφανώς ο αναγραφόμενος χρόνος δεν θα ισχύσει. 🙂
Βασικά θα ξανακάνει εκμάθηση των μοτίβων χρήσης και σε 2 - 3 κύκλους φόρτισης θα δίνει πιο αξιόπιστες προβλέψεις. Βεβαια όπως πολύ σωστά επισήμανε η @Xrysa_A52s_ εξαρτάται κάθε φορά και από τη χρήση κάνεις.
Το μόνο που παρατήρησα χθες αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από το λογισμικό η έφταιγε το ίντερνετ μου είναι ότι μου έστειλαν ένα βιντεακι στο viber και κόλλαγε συνέχεια. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά δεν έχω κανένα θέμα έκατσε πολύ καλά.
Δεν ξέρω μου έκανε και εμένα εντύπωση βέβαια το βράδυ το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε πάει στο 10% αλλά όπως είπαν και τα παιδιά είναι και η χρήση που του κάνεις.