Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 12

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-01-2022 11:34 AM)
210 Προβολές σελίδας
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Καλημέρα σας, χθες έκανα ενημέρωση λογισμικού στο android 12 πρώτη φορά από τότε που αγόρασα το κινητό βλέπω με 49% μπαταρία να μου λέει ότι έχει 16ωρες ακόμα μέχρι να τελειώσει. Ελπίζω να κρατήσει...

image

6 Απαντήσεις
Xrysa_A52s_
Helping Hand
Επιλογές
Θεωρώ ότι είναι υποκειμενικός ο χρόνος που γράφει γιατί αυτό κυρίως είναι τι χρήση κάνετε εσείς. Αν χρησιμοποιήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια Ε προφανώς ο αναγραφόμενος χρόνος δεν θα ισχύσει. 🙂
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά θα ξανακάνει εκμάθηση των μοτίβων χρήσης και σε 2 - 3 κύκλους φόρτισης θα δίνει πιο αξιόπιστες προβλέψεις. Βεβαια όπως πολύ σωστά επισήμανε η @Xrysa_A52s_ εξαρτάται κάθε φορά και από τη χρήση κάνεις.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Η αναβάθμιση έκατσε καλά ή έχεις θέματα???
YourMindIsThePower
Pathfinder
Επιλογές
Πως σου βγάζει τόσο;Να αρχίσω να ανησυχώ; 🤔🤣Screenshot_20220126-011943_Device care_3271_1643152861.jpg
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Το μόνο που παρατήρησα χθες αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από το λογισμικό η έφταιγε το ίντερνετ μου είναι ότι μου έστειλαν ένα βιντεακι στο viber και κόλλαγε συνέχεια. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά δεν έχω κανένα θέμα έκατσε πολύ καλά.
Λουιζα
Navigator
Επιλογές
Δεν ξέρω μου έκανε και εμένα εντύπωση βέβαια το βράδυ το έβαλα να φορτίσει γιατί είχε πάει στο 10% αλλά όπως είπαν και τα παιδιά είναι και η χρήση που του κάνεις.