o 28-11-2018 09:18 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Vybírám novou jednoduchou mikrovlnku pro rodiče a líbí se mi ve všem uvedený model. Akorát mě zarazila jedna věc na kterou jsem narazil v několika recenzích a to je, že se mikrovlnka při pomalém pootevření dvířek, prý o 2-3mm, rozsvítí, roztočí a spustí se ohřev. Proto bych se chtěl touto cestou zeptat, zda je to vlastnost všech kusů, nebo se jednalo a vadné kousky, třeba někdo odpoví, děkuji.
o 03-01-2019 11:23 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Nevím, jestli to pomůže ale my měli SAMSUNG MS23F301TAS/EO (nevím co to EO znamená ale byla levnější). Nic takového jsme neshledali. Po rekonstrukci mám mikrovlnku vestavěnou, tak jsme ji darovali do rodiny a nikdo nic neříkal

o 03-01-2019 11:27 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Díky za odpověď. Osobně si myslím, že při běžné manipulaci s tím problém nebude, mám i vyjádření od servisního technika.
o 18-11-2019 06:38 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
V sobotu jsem si koupil mikrovlnku MS23F301TAS. Dela presne to co popisujete. Neprijde mi to jako bezna vec. Nerad bych mel doma mikrovlnku u ktere bych se bal, ze se sama zapne. U me to nebyly 2-3mm ale jen trouba se spustila jen kdyz jsem nepatrne za dvurka zatahl.
Asi to nicemu nevadi nicmene pri kazdem otevreni/zavreni dochazi k sepnuti nejakeho relatka nebo spinace a minimalne to nebude prispivat delsi zivotnosti...
V prodejne jsme zkusili dve stejne trouby a delaly to same. I jiny model samsungu se choval stejne.
bohuzel jsem ***** nemel obalove materialy abych mohl troubu vratit a vybrat upone jinou.
na oficialni podpore samsungu mi potvrdili, ze se urcite nejedna o beznou vec a je nutna oprava.
Zrejme de jedna o vadu ne serie ale vylozene konstrukce.
o 19-11-2019 10:23 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Ahoj,
je škoda, že už nemáš krabici. Asi bych to dal na reklamaci a počkal si na výsledek.
o 19-11-2019 12:23 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Krabici mám, ale nemám ty obalové materiály jako papíry, folie, atd...
Na reklamaci jsem ji dal hned včera a sám jsem zvědav, co mi řeknou.