Dobrý den @1v4n4 vlastním Jet Bot+, srovnání s Dysonem nemám, ale můžu říct jakékoliv informace právě k vysavači od Samsungu. Co se týče chlupů od psa, toho sice nemám, ale táta má stejný model a pes tam někdy litá a s chlupy si Jet Bot+ poradí. Samozřejmě nevím jaké máte vy psy a jakou srst mají. Tak se hůře v této situaci radí.
Osobní zkušenost s vysokým chlupem nemám, máme všude dlažbu či plovoucí podlahu, jen u syna koberec s krátkým chlupem. Ale lidské vlasy to sbírá bez problémů 😉
Tenkrát jsem koupil tyčový od Rowenty ten nejvyšší asi za 15k. Po měsíci odešel motor. Nechal jsem si vratit prachy, připlatit a koupil Dyson 15V za 20k. A musím říct že super. Máme kocku a Dyson jeji pelech vezme surově, je tam přímo nástavec na zvířecí chlupy Dobrý je pustit nějaká videa na YouTube a celkové srovnání si porovnat tam. Samsung tenkrát tyčák ještě neměl. A teď po 2 letech Dyson úplně super 👍. Robot pokud jsou koberce s delším chlupem nemá využití.
měl jsem různé aku vysavače za různé ceny. máme kočku. a musím říct, že koncept aku je k ničemu. neustále se musí nabíjet, nízký výkon, je to šílenost. koupil jsem si teď tyčový, s rotačním kartáčem a led svícením za 1700 Kč na normální kabel od italské firmy Ariete (asi jediná, kdo takovou variantu nabízí) a je to špica. posedlost výrobců dělat vše aku nechápu 🤷🏻