Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające zdjęcia

(Temat utworzony: 27-01-2021 10:08 PM)
16630 Wyświetlenia
Pioter_PL
First Poster
Opcje

Witajcie,

Jakiś czas temu zaobserwowałem, że z galerii zniknęło mi całkiem sporo zdjęć z ostatniego roku. Najpierw wchodząc w galerię, zamiast kilku ostatnio zrobionych zdjęć były ikony z szarymi wykrzyknikami, więc te kilka ostatnich zdjęć usunąłem. Na pewno usuwałem kilka ostatnich pojedynczych zdjęć. Niedawno dopiero zorientowałem się, że zniknęła cała masa zdjęć z ostatniego roku. Zdjęcia starsze nadal są. Zdjęcia były zapisywane w pamięci telefonu. Nie były raczej przenoszone do żadnej chmury czy coś w tym stylu. Co się stało i najważniejsze jak mogę odzyskać te zdjęcia?

181 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Warzi  Cześć 

Jeżeli nie ma w koszu ani nie ma kopii w chmurze to ich nie odzyskamy

Warzi
Apprentice
Opcje

Nie ma ich tam. Zdjęcia nie zostały usunięte manualnie. Telefon sam się ich pozbył i nie można ich nigdzie znaleźć

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma możliwości, by telefon sam sobie wykasował zdjęcia. Też nigdy nie miałem takiego przypadku na serwisie. Były sytuację jeśli były zapisane na karcie pamięci to potrafiła się uszkodzić i zdjęcia przepadały.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Warzi  raczej telefon sam nie usuwa zdjęć, coś się musiało konkretnego wydarzyć....🤔

Warzi
Apprentice
Opcje
Nie mam karty pamięci, więc nie mogła się uszkodzić. Na angielskiej stronie znalazłem artykuł o usunięciu przez samsunga ich serwerów w chmurze, może to coś z tym powiązane?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Warzi, Ta informacja dotyczy chmury Samsung Cloud. Zdjęcia zapisane lokalnie nie mogły się z tego powodu usunąć.

DexinOfficial
First Poster
Opcje
Witam przejdę do sedna, zakupiłem telefon jakoś nie dawno i mam problem z znikaniem zdjęć z galerii. Nie wiem czy to jest problem karty pamięci ale wszystkie zdjęcia mi się zapisywały na samym początku. Zrobiłem aktualizacje telefonu i ten problem się zaczął pojawiać więc nie wiem czy to wada karty czy wina aktualizacji telefonu. Błagam o pomoc 
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Proszę na pewien czas zmienić kartę pamięci lub całkowicie z niej zrezygnować.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli mamy włączony zapis w aparacie by domyślna pamięć była na karcie pamięci to tam będą się zapisywać. Jeśli zdjęcia są zapisywane z innego źródła zapisują się zawsze w pamięci telefonu.
małaGosia
First Poster
Opcje
Mam telefon Samsung s22 i tak jak u innych zauważyłam że z galerii znikaja mi zdjęcia przeszukałam już kosz i szukałam w bibliotece niestety nic. Nie bardzo wiem co zrobić . Dodatkowo co jakiś czas wgrywają mi się ponownie duplikaty zdjęć tak Ok 250 szt usuwam a one są ponownie za kilka dni. Za to zdjęcia na których mi zależało znikają. Może ktoś ma pomysł co zrobić?????