Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające wiadomości w Messenger

(Temat utworzony: 02-10-2022 01:55 AM)
1293 Wyświetlenia
nomi1986
Apprentice
Opcje
Posiadam tel S21 Ultra. Ostatnio znikają wiadomości z aplikacji Messenger. Przykładowo zniknęły wszystkie wysłane i otrzymane wiadomości w danym dniu. Na tablecie natomiast (Samsung Tab S7) wszystkie te wiadomości widać. 
15 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
To nie wina telefonu a twoja bo tak widocznie ustawiłeś , poproś wujka Google z hasłem znikające wiadomości dostaniesz pomoc i odpowiedzi na twoje pytanie Screenshot_20221002_071244_Chrome.jpg
0 Like
nomi1986
Apprentice
Opcje
Umiem korzystać z wujka Google i to nie jest rozwiązanie mojego problemu. Tak jak wyżej, na jednym urządzeniu je widać a na innym nie. Nie mam włączonego tego trybu, który swoją drogą, jak mówi centrum pomocy fb, nie jest już obsługiwany.Screenshot_20221002-074528_Chrome.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nomi1986  Witam 

Bardzo dziwna sytuacja,  pierwszy raz z czymś takim się spotykam, tym bardziej że też mam takie połączenie telefon plus tablet. Najprawdopodobniej jest to wina aplikacji,  spróbuj ją zresetować poprzez wyczyszczenie jej danych oraz zainstalować ewentualne aktualizacje dla aplikacji. 

nomi1986
Apprentice
Opcje
Witaj
Cache wyczyszczony, aplikacja zaktualizowana i to właśnie nie pomogło. Co ciekawe, jak ktoś przez funkcję "odpowiedz" odpowiedział na moją wysłaną wiadomość, której ja nie widzę, to jak w to kliknę, wszystko się pokazuje, ale jak wejdę w konwersację ponownie znika. Poza tym wysłane zdjęcia widać w multimedia i pliki, a normalnie nie widać. Przykładowo wczoraj zorientowałam się dopiero na tablecie, że ktoś pisał bo ta wiadomość tak jakby zniknęła zanim została odczytana.
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Wydaje mi się, że to problem z aplikacją. Ostatnio też mi się to zdarzyło, że zniknęły mi wiadomości z okresu kilku dni a nawet kilku miesięcy i jedyne co się doczytałem, że to błędy po stronie aplikacji.
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Może warto zrobić kopie i zobaczyć ustawienia w obu przypadkach czy takie same Screenshot_20221002_104721_Messenger.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie również pojawił się taki problem w tej aplikacji. Również uważam, że to tymczasowy błąd po stronie aplikacji. Błąd najlepiej zgłosić do dewelopera.

Flamingo_
Voyager
Opcje
Raczej to błąd messengera, bo ja (S20 FE 5G) i moja siostra (A52s 5G) mamy to samo, tylko że u siostry częściej się pojawia
0 Like
Czikita
Apprentice
Opcje

Cześć, mam to samo od piątku, kiedy to ufnie zgodziłam się na aktualizacje systemu - randomowo, co kilka dni znikają mi konwersacje z danego dnia np, tak jak dziś o godzinie 11:50 zniknęło wszystko od północy... zdjęcia są widoczne w multimediach danej konwersacji, ale treści nie ma - szlag mnie trafia :smiling-face:

0 Like