Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odtwarzacz muzyki Samsung

(Temat utworzony: 26-04-2019 11:07 PM)
36126 Wyświetlenia
Monika95
Apprentice
Opcje

Wcześniej jak była odtwarzana muzyka to na ekranie blokady na czarnym tle była możliwość sterowania muzyką wraz z widoczną okładką albumu. Teraz to znikło czy da się to ponownie włączyć?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika95  Cześć. Czy masz na myśli coś takiego jak na poniższym zrzucie?

20190426_230324.jpg

Jeżeli tak to należy wejść w odtwarzacz Samsung Music > Ustawienia (prawy górny róg) > Steruj Za Pomocą Ekranu Blokady

Screenshot_20190426-230350_Samsung Music.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika95  Cześć. Czy masz na myśli coś takiego jak na poniższym zrzucie?

20190426_230324.jpg

Jeżeli tak to należy wejść w odtwarzacz Samsung Music > Ustawienia (prawy górny róg) > Steruj Za Pomocą Ekranu Blokady

Screenshot_20190426-230350_Samsung Music.jpg

Monika95
Apprentice
Opcje

Ok jest. Mam jescze jedno pytanie czy można włączyć/wyłączyć informacje o odtwarzanych utworach na ekranie Always On Display?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika95  Wchodzimy w Ustawienia > Ekran Blokady > Always On Display > Pokaż informacje o muzyce

aneroid
Pathfinder
Opcje

Pozwolę podpiąć się pod temat, chodzi mi o podświetlanie krawędziowe, które w Oreo przy odtwarzaniu muzyki było.

Teraz po przejściu na Pie w Note 8 nie mam tego i nie moge tego znaleźć, mam nadzieję że to nie zostało zlikwidowane..

Z góry dzieki za podpowiedzi..

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@aneroid  Niestety nie ma już tej funkcji.

aneroid
Pathfinder
Opcje

Dziękuję za odpowiedź, szkoda że fajne bajery są likwidowane, a w zamian nieraz dostaje sie nieużyteczne rzeczy mówiąc delikatnie..

0 Like
zab0bart
First Poster
Opcje

Witam również podepnę się pod temat. Otóż mam problem z grupowaniem się utworów. Taguje piosenki i dodaje okładki w oddzielnym programie na komputerze i z pojedyńczymi piosenkami dzieje mi się coś takiego. Tagi wpisane są dokładnie takie same okładka jest ta sama a mimo to jeden utwór wyrzuca do oddzielnego albumu z nazwą albumu zmienioną na jakieś Czeskie czy inne znaki tak jak na załączonym obrazku. Czy można coś z tym zrobić?20191225_133528.jpg

Z góry dzięki za pomoc.

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@zab0bart pozostaje wyedytowanie tylko tego utworu.

zab0bart
First Poster
Opcje

Spróbuje ale problem w tym że inne odtwarzacze muzyki nie mają takiego problemu. Tam ten utwór jest otagowany tak samo. No bo tak jak mówię tagi były dokładnie te same dla każdego utworu z tego albumu.

0 Like