heejka....czy ktoś mi tu doradzi czy podane niżej aplikacje odchaczyć czy zostawić to jak jest ??
pytam się ponieważ wyczytałem że wyłączenie... Wyświetl post
Kupiłem żonie prostego Samsunga A13 i nie mam doświadczenia z Samsungami.1. Jak ustawić telefonie aby przy nazwie kontaktu był też jego numer. W... Wyświetl post
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie zainstalowanej app YCC365 Plus do obsługi kamery IP KAM30 LXKAM30( kamera wi fi obrotowa 360 obrotowa... Wyświetl post
Witam mam problem w Smartfonie Samsunga S22+ z aplikacją tik tok, nie wypełnia całego ekranu. W s10 nie było problemu. Mam włączone gesty,... Wyświetl post
Tak. Ten tytuł nie jest przypadkowy. otóż jak niektórzy wiedzą, co jakiś czas pisze se tu Różne rzeczy Samsungowo-technologiczne. Niestety Droga... Wyświetl post
Dlaczego aplikacja do optymalizacji urządzenia tak znacząco zwolniła? Przedtem było to kilka sekund teraz kilkanaście. Samsung Galaxy s9+
Wyświetl post
Doprowadza mnie to do szału.Co chwila pauzuje mi muzykę mp3 i oglądanie filmu.Używam słuchawek przewodowych.Czym to może być spowodowane? Galaxy... Wyświetl post
Dzień dobry. Jak ustawić dialer ekranu połączeń telefonicznych by nie gasł po trzech minutach a ekran telefonu robił się czarny. Samsung Galaxy... Wyświetl post
Czy w s22 ultra da się zrobić tak ,żeby po zablokowaniu ekranu dało się zmienić głośność, widzieć pasek głośności, ?? czy dalej trzeba to robić... Wyświetl post
Cześć,
wiecie jak (o ile się da) ustawić powiadomienia tak, żeby podczas słuchania muzyki np na Spotify nie stołowały danego utworu. Chodzi o... Wyświetl post
Hejka, mam pytanie. Czy jest możliwość aby wyłączyć wyświetlanie powiadomień na ekranie gdy używam telefonu? Będą one się pojawiać w pasku... Wyświetl post
Witam, mam pytanie dotyczące aplikacji Samsung Health.
Po aktualizacji nie informuje głosowo o średniej prędkości np. w biegu, czy ktoś ma taki... Wyświetl post