Samsung Galaxy S20+Po aktualizacji do Androida 13 w czasie połączenia wideo na WhatsApp aplikacja powoduje reset telefonu.Sytuacja po ponownym... Wyświetl post
Wczoraj kupiłem S21 FE 5G i mam problem z klawiaturą. Jak widać na poniższym filmiku, niestety nie mogę wygodnie pisać za pomocą przesuwania. Przy... Wyświetl post
Co znaczy opcja w tym menu ? Jak rozwinąć skrót ? Jakby nie mogli całej nazwy dać. I co ona zmienia po włączeniu ? Bo nie zauważyłem różnicy... Wyświetl post
Dzień dobry. Zaimportowałem plik pdf do notatek ale nie wiem jak dodawać czyste strony między kartki zaimportowanego pdfu. Czy jest taka... Wyświetl post
Jak ukryć ikonki typu budzik,WiFi,sieć z prawej strony na pasku stanu?
Chciałbym mieć tylko z lewej zegar a z prawej siłę zasięgu oraz status... Wyświetl post
czy da się zmienić jakość ekranu blokady? Faktycznie wyświetlana tapeta wygląda okropnie w porównaniu do tego co widnieje na podglądzie.
... Wyświetl post
hej jak zrobic tak zeby licznik powiadomien na aplikacji ciagle wyswietlal ile ich jest pomimo usuniecia wszystkich powiadomien z paska zadan
... Wyświetl post
Dzień dobry, mam problem przy przeglądaniu postów na Insta, które przeglądam poza apką. Po powrocie do strony głównej nie widać nic, Instagram... Wyświetl post
Po aktualizacji do Androida 13 na tabS8 (wersja wifi) podczas powrotu z wiadomosci samsung free do ekranu startowego pojawia się czarny ekran przez... Wyświetl post
Witam
Odkryłem w A71, że - nie wiedzieć czemu, bez mojej ingerencji - część kontaktów znajduje się na koncie Google (tak miało być), a część w ... Wyświetl post
Po aktualizacji S21 FE do Androida 13 widzę cały czas w sklepie Play błąd aktualizacji aplikacji "Android System Intelligence". Co można z... Wyświetl post
W moim S22 Ultra mam irytujący problem. Przy każdym przychodzącym ważnym powiadomieniu pokazuje się załączony na screenie komunikat o weryfikacji... Wyświetl post