Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zdjęcie lub film dwoma obiektywami na raz

(Temat utworzony: 10-05-2021 10:16 PM)
5069 Wyświetlenia
wckxr
Voyager
Opcje
Czy da się zrobić zdjęcie lub nagrać film dwoma obiektywami na raz, chodzi o to że na 1 zdjęciu widać ujęcie z przedniej i tylnej kamery tak samo w przypadku filmu?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Funkcja nagrywania wideo z obu kamer pojawiła się po raz pierwszy w modelach Galaxy S21. Teraz funkcja jednoczesnego nagrywania została wprowadzona za pomocą aktualizacji również do modeli Galaxy S20 oraz Note20. Niestety nie wiadomo czy Samsung udostępni taką funkcję dla starszych smartfonów. Zachęcam do kontaktu z firmą Samsung.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

26 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Funkcja nagrywania wideo z obu kamer pojawiła się po raz pierwszy w modelach Galaxy S21. Teraz funkcja jednoczesnego nagrywania została wprowadzona za pomocą aktualizacji również do modeli Galaxy S20 oraz Note20. Niestety nie wiadomo czy Samsung udostępni taką funkcję dla starszych smartfonów. Zachęcam do kontaktu z firmą Samsung.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

wckxr
Voyager
Opcje
Dzięki, wysłałem zapytanie do Samsunga czy dodadzą to dla GS10😀.
kylo
Navigator
Opcje
Ja posiadam galaxy s20 i nie mam tej funkcji
oXygen27
Pathfinder
Opcje
Jak mozna takie coś zrobić? Nawet nie wiedziałem, ze tak można... w video pro?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kylo@oXygen27, funkcja powinna się pojawić w nadchodzącej, majowej aktualizacji o numerze G98**XU7DUD5 lub G98**XUU7DUE1.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wckxr, jak otrzymasz odpowiedź to koniecznie daj znać.

wckxr
Voyager
Opcje
Taką odpowiedź dostałem nismo

Screenshot_20210511-111414_Samsung Members_561.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nic więcej nie wymyślimy na forum. Trzymam kciuki za wprowadzenie tej funkcjonalności na starsze urządzenia.

0 Like
mikimikimiki
First Poster
Opcje
Jam ja już w s8 tak miałem...
0 Like