Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

yanosik

(Temat utworzony: 07-01-2021 05:00 AM)
9574 Wyświetlenia
mpozna
First Poster
Opcje
Witam serdecznie. Po aktualizacji mojego telefonu do Android 11 mam problem z aktualizacji yanosik. Apk nie blokuje włączania się blokady ekranu. Dlaczego?
0 Like
DarekS
Apprentice
Opcje
Cześć, czy może ktoś z Was korzysta z Yanosika? Mam taki problem, że nie pokazuje mi prędkościomierza (telefon S23U). Cały czas mam znak zapytania. Testowałem w całym prawie Lublinie. Wszystko mam ustawione prawidłowo, komunikowałem się z biurem obsługi klienta Yanosika i oni też nie wiedzą dlaczego tak się dzieje. Na innym telefonie z Androidem wszystko jest ok.
0 Like
Kabanito
First Poster
Opcje
Cześć też używam Yanosika u mnie na s23U działa normalnie spróbuj, może na nowo zainstalować apke
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji.

Wchodzimy -> aplikacje -> Yanosik -> pamięć domyślna -> wyczyść dane
DarekS
Apprentice
Opcje
Dzięki, już jest ok.
0 Like
DarekS
Apprentice
Opcje
W zasadzie to moje niedopatrzenie było. Ten znak zapytania to podobno jakaś nowość ma być a byłem przekonany że pokazywana powinna być dopuszczalna prędkość.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Predkosć jaka jest dopuszczalna i z jaka jedziesz jest w prawym dolnym rogu.
Ten znak zapytania w lewym górnym rogu to jakiś czas do wyruszenia, ale nie wiem o co w tym chodzi.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Ten znak zapytania dotyczy licznika znajdującego się na głównym ekranie aplikacji. Na ten moment dokładnie nie wiadomo do czego jest to odliczanie.

Screenshot_20230622_125248_Yanosik.jpg

Misiek787
Apprentice
Opcje
Hej, od kilku dni yanosik sam się wyłącza po jakimś czasie. S23+, dodam że po zakupie telefonu przez jakiś miesiąc czasu działał bez problemu. Jakieś pomysły? 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację?

Szymoo
Apprentice
Opcje
Mi na s23 w ogóle jakoś dziwnie działa yanosik po jakim szasie gubi zasieg,GPS szuka czasy czas.
No ale mój inny model.
0 Like