Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z Yanosika

(Temat utworzony: 12-10-2024 10:53 AM)
442 Wyświetlenia
Jaclavski
Apprentice
Opcje
Witam. Posiadam Samsunga Galaxy S23 Ultra. Po zamknięciu klapki oryginalnego etui nie otrzymuję powiadomień głosowych z aplikacji Yanosik. Do niedawna działało. Ktoś z Państwa miał podobny problem i mógłby podpowiedzieć rozwiązanie? Pozdrawiam 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Ster5
Pathfinder
Opcje
Chodzi ogólnie że na zgaszonym ekranie nie daje powiadomień? Miałem ostatnio podobnie, w sensie jak zablokowałem ekran/wygasiłem to przestawał wysyłać powiadomienia. Wystarczyło w ustawieniach dać dostęp Yanosikowi do lokalizacji na "Zawsze zezwalaj".

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Ster5
Pathfinder
Opcje
Chodzi ogólnie że na zgaszonym ekranie nie daje powiadomień? Miałem ostatnio podobnie, w sensie jak zablokowałem ekran/wygasiłem to przestawał wysyłać powiadomienia. Wystarczyło w ustawieniach dać dostęp Yanosikowi do lokalizacji na "Zawsze zezwalaj".
Jaclavski
Apprentice
Opcje
Dokładnie tak.
0 Like
Ster5
Pathfinder
Opcje
Edytowałem pierwsza wiadomość, przeczytaj może pomoże ci to co napisałem.
Jaclavski
Apprentice
Opcje
Dziękuję. Przestawiłem zgodnie z Twoją radą. Jutro przetestuję i dam znać 😊
Ster5
Pathfinder
Opcje
Jasne, nie ma sprawy.👍
0 Like
szofdani
Pioneer
Opcje
Yanosik chce od Was dostępu do lokalizacji ponieważ nawet jak nie używacie apki to działa ona w tle jako lokalizacja do tagów.... zżera strasznie baterię. Zatrzymajcie apkę a zobaczycie różnicę
0 Like
Ster5
Pathfinder
Opcje
Problem jest taki że ja np. bardzo często używam Yanosika na wyłączonym ekranie (same powiadomienia głosowe), jeżeli nie ma ustawionej wtedy lokalizacji na zawsze zezwalaj, to po wygaszeniu ekranu telefon od razu odcina aplikację od gps-a i przestają działać powiadomienia.
0 Like
Jaclavski
Apprentice
Opcje
Zadziałało😊serdecznie dziękuję 🙏
Jaclavski
Apprentice
Opcje
Dokładnie, tak samo używam Yanosika - tylko powiadomienia głosowe. Wydaje mi się, że przy włączonym ekranie bateria zdycha jednak szybciej, niż tylko z lokalizacją. Niefajne tylko jest to, że nie przypominam sobie, żebym w ostatnim czasie zmieniał to ustawienie lokalizacji, więc wywaliła to któraś aktualizacja, albo samego Yanosika, albo systemowa telefonu 🫤
0 Like