Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Xiaomi Home brak powiadomień

(Temat utworzony: 27-10-2024 06:26 PM)
979 Wyświetlenia
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Dobry wieczór,

Po ostatniej aktualizacji S24U aplikacja Xiaomi Home nie wysyła powiadomień.Chodzi o kamerę zewnątrzną.
Sprawdziłem już wszystko,uprawnienia aplikacji,baterii,etc,odinstalowanie też nie pomogło.
Czy ktoś miał podobny problem i może podsunąć sposób na rozwiązanie.
0 Like
10 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam na początek proszę zrobić zabieg Wipe cache partition
0 Like
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Dzień dobry,zrobiony wipe ale nic nie dało.W samej aplikacji powiadomienie się pojawia ale nie wyskakuje jako powiadomienie na telefonie1730052102086.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę w ustawienia telefonu w danej aplikacji w opcji bateria ustawić na nieograniczone.1730055960921.jpg
0 Like
Piotr_Z
Explorer
Opcje
jest ustawione
0 Like
Jacekbar
Navigator
Opcje
Ja i Żona mamy tą aplikacje od kilku lat i moim zdaniem problem leży po stronie aplikacji. Odnoszę wrażenie że zależy jaka przyjdzie aktualizacja, dlatego że na poprzednich telefonach mieliśmy tą samą sytuację. Brat na samsungu miał to samo. Po tym jak zmienił na telefon od xiaomi zaczęło mu działać lepiej. A co do powiadomień spróbuj przywrócić kamerę do ustawień fabrycznych, nam to czasami pomaga.
0 Like
Piotr_Z
Explorer
Opcje
Kamera była resetowana do ustawień fabrycznych i nadal to samo.Chyba rzeczywiście to wina samej apki
0 Like
Jacekbar
Navigator
Opcje
Chociaż odkurzacz xiaomi mam od roku i wszystkie powiadomienia przychodzą beż problemu, to też dla mnie jest dziwne
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Xiaomi Home ma ogólnie problem z wysyłaniem powiadomień, nawet jeśli Pan wejdzie na opinie tej aplikacji, to jest dużo zgłoszeń z tym właśnie problemem.
0 Like
a34mario
First Poster
Opcje
Mam taki sam problem, na inne telefony powiadomienia przychodzą a na samsunga nie.
0 Like