Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odzyskanie plików dźwiękowych z dyktafonu

(Temat utworzony: 15-02-2022 12:25 AM)
1246 Wyświetlenia
basia46
First Poster
Opcje
Witam,

Szukałam plików z dyktafonu z czerwca 2021 i okazuje się że mój telefon miał w ustawieniach dyktafonu przechowywanie plików 6 mcy. Czy on je po prostu sobie usuwa? Czy jest szansa je odzyskać?

Dzięki za odpowiedź 
0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@basia46  Witam 

Jeżeli pliki zostały  usunięte to nie da się ich odzyskać. 

tomeken
Student
Opcje
Witam kochani mam straszny problem mam długie nagranie na dyktafonie i edytowałem je i źle się przycięło usunęło mi ważne informacje i napisało się a nie stworzyło nowy plik czy mogę to jakoś cofnac ???? Bardzo proszę o pomoc 🥹
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Po wybraniu opcji zastąp oryginalny plik nie ma możliwości odzyskania go, bo został nadpisany.

tomeken
Student
Opcje
😢😭😭😭😭
0 Like
tomeken
Student
Opcje
A jakaś opcja wroc do ustawień z przed np 6 godzin czy coś takiego że cofnie mi wszystkie modernizację?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na systemie Android nie ma takiej możliwości, jeśli edytujemy jakiś ważny plik lub film najlepiej zrobić sobie to na kopii.
tomeken
Student
Opcje
Przycielem nagranie dyktafonu i napisał mi się jako oryginał jest jakakolwiek możliwość jakimś programem wrócić do poprzedniej formy starej nagrania ??? Bardzo proszę o pomoc sprawa życia lub śmierci 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma już takiej możliwości.
AsiaPelasia
First Poster
Opcje
Pytanie. Ktoś mi skasował wszystkie nagrania. Da się ke odzyskac? W koszu nie ma
0 Like