Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie emotikon - problem

(Temat utworzony: 23-12-2023 05:56 PM)
362 Wyświetlenia
DerbeQ
First Poster
Opcje

Witam, po jednej z ostatnich aktualizacji przestała działać funkcja wyszukiwania emotikon (w żadnym języku, po prostu po wpisaniu oczywistych fraz typu "face", "arrow", "sad" telefon nie znajduje żadnych pasujących wyników, mimo że wcześniej funkcja ta działa jak należy). Jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc.

pxstecikx
First Poster
Opcje
Hej, jak właczyć żebym mogła wpisywać i wyszukiwać emoji?

image

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry,
Wyszukiwanie emoji nie działa w języku polskim. W związku z tym, należy wpisywać ich angielskie nazwy np. sleep. Dodatkowo jeżeli chcemy mieć je w podpowiedziach, to należy zmienić język wprowadzania na angielski i także prowadzać nazwy ich w tym języku.
pxstecikx
First Poster
Opcje
Dziękuje
0 Like
WoWeR
Explorer
Opcje
Witam,

Dlaczego nie mogę wyszukać emoji mając ustawiony polski jako główny język 
klawiatury / wprowadzania tekstu ?

Samsung Galaxy A54, OneUI 6
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, sprawdzaliśmy to na kilku urządzeniach i jest ten sam problem ( swoją drogą od lat), pozostaje tylko zgłaszać błąd za pomocą aplikacji Samsung Members.
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
U mnie tak samo nie działa🫠
Galaxyknight09
First Poster
Opcje

image

Czy mógł by mi ktoś pomóc??
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Galaxyknight09 Emotek nie wyszukasz używając polskiej klawiatury. 

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Galaxyknight09, Dodaj sobie drugi język wpisywania do klawiatury i przełączaj się na niego na czas wyszukiwania emotikon. Obecnie jest to najlepsze rozwiązanie, jeśli chcemy korzystać z tej funkcji.

Screenshot_20240206_215837_Samsung Notes.jpg

DarekWa
Voyager
Opcje
Cześć Samsung!

Kiedy udostępnicie wyszukiwanie emotek w Waszej stockowej klawiaturze w j. polskim? Nawet teraz kiedy trzeba je wyszukiwać, trzeba wpierw zmienić język pisania z polskiego na angielski.
Nie chcę nic mówić, ale Apple nie męczy takimi głupotami w domyślnej klawiaturze.