Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wyskakującą pływająca ikona wiadomosci

(Temat utworzony: 29-10-2022 12:10 PM)
4114 Wyświetlenia
Verrtem
Journeyman
Opcje
Przez przypadek jakoś jednym ruchem w wiadomościach włączyła ki sienirytujaca pływająca ikona wiadomosci, nawet jak ja usunę to przy nowej wiadomosci znów się pokazuje... znalazłem jedynie wyłączenie wszystkich powiadomień z wiadomosci ale jednak zależy ki aby powiadomienia były ale bez tej irytującej ikony, jak to wyłączyć?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Verrtem Aby to wyłączyć przejdź do: Ustawienia -> Powiadomienia -> Ustawienia zaawansowane -> Pływające powiadomienia - > Wyłącz.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

20 Odpowiedzi
Verrtem
Journeyman
Opcje
Chyba znalazłem, w zawansowanych ustawieniach wiadomości, pływające powiadomienia...
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Verrtem Aby to wyłączyć przejdź do: Ustawienia -> Powiadomienia -> Ustawienia zaawansowane -> Pływające powiadomienia - > Wyłącz.

Tomek17_
Journeyman
Opcje
image

(Chodzi o to co zaznaczyłem)

Witam, mam problem bo włączyłem kiedyś funkcję która nie jest mi już potrzebna lecz nie pamiętam jak ją wyłączyć. Widziałem odpowiedź na to pytanie lecz na Galaxy note 9 a ja mam sprzęt poprzedniej generacji który ma androida 9 (note 9 ma chyba 10). Niestety w ustawieniach nic takiego jak w tym poradniku nie ma. Jak ktoś wie jak to naprawić prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam 
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Wpisz w ustawieniach I wyłącznie babelkiScreenshot_20230301_195208_Settings.jpg
Tomek17_
Journeyman
Opcje
Widziałem to lecz na androidzie 9 tego nie ma
Tomek17_
Journeyman
Opcje
Tak to wyglądaScreenshot_20230301-195421_Settings Suggestions.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wejść w USTAWIENIA - POWIADOMIENIA - USTAWIENIA ZAAWANSOWANE - PŁYWAJĄCE POWIADOMIENIA.Screenshot_20230301_205410_Settings.jpgScreenshot_20230301_205414_Settings.jpg
Tomek17_
Journeyman
Opcje
Witam. U mnie jest starszy android przez co mam inne opcje w ustawieniach Screenshot_20230301-213149_Settings.jpg
Tomek17_
Journeyman
Opcje
Próbowałem tak ale niestety ciągle nie mam którejś z potrzebnych opcji, ale dzięki za podpowiedź