Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dźwięk włączania telefonu - jak go wyłączyć ?

(Temat utworzony: 26-06-2019 10:05 PM)
14094 Wyświetlenia
DOMAR87
Pioneer
Opcje

Witam.

Podczas włanczania smartfona Galaxy S10, przed wpisaniem kodu pin, pojawia się dźwięk "włanczania", jest to ten sam dźwięk co mam na smsa ustawiony. Patrzyłem w ustawieniach a nawet w opcjach programisty i nigdzie niemogę tego wyłączyć. Da się to jakoś wyłączyć ???

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DOMAR87, znalazłem wskazówkę na angielskiej wersji forum. Spróbuj wyciszyć powiadomienia dla aplikacji Interf. sys. Włącz ustawienia i kliknij w ikonkę wyszukiwania. Wpisz w wyszukiwarce nazwę aplikacji i kliknij na nią. Następnie przejdź do powiadomień, przewiń na sam dół i kliknij w fbe_channel_name a następnie w stylu powiadomienia wybierz Ciche i zminimalizowane. Nie sprawdzałem tego sposobu. Daj znać czy to pomogło.

Screenshot_20190627-091017_Settings.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

22 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DOMAR87, przejrzałem ustawienia telefonu i również nie znalazłem opcji, dzięki której możliwe byłoby wyłączenie tego dźwięku.

0 Like
DOMAR87
Pioneer
Opcje
No właśnie, to czekam na propozycje innych osób, może ten dźwięk włanczania w S10 też kogoś irytuje.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DOMAR87 jeżeli mówisz o powiadomieniu, które pojawia się wraz z klawiaturą do wpusania punu SIM, to wszystko jest ok.

Najnowsze softy w tez sposób informują, że system zabootował poprawnie i jest gotowy do pracy. 

Na chwilę obecną nie ma możliwości wyłączenia tego powiadomienia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DOMAR87, znalazłem wskazówkę na angielskiej wersji forum. Spróbuj wyciszyć powiadomienia dla aplikacji Interf. sys. Włącz ustawienia i kliknij w ikonkę wyszukiwania. Wpisz w wyszukiwarce nazwę aplikacji i kliknij na nią. Następnie przejdź do powiadomień, przewiń na sam dół i kliknij w fbe_channel_name a następnie w stylu powiadomienia wybierz Ciche i zminimalizowane. Nie sprawdzałem tego sposobu. Daj znać czy to pomogło.

Screenshot_20190627-091017_Settings.jpg

DOMAR87
Pioneer
Opcje

@Szewcu72  tak, to ten dźwięk.

0 Like
DOMAR87
Pioneer
Opcje

BRAWO @mirudo24 , zrobiłem dokładnie tak jak opisałeś i DZIAŁA !  Niema już dźwięku podczas włanczania smartfona, dwa razy wył i wł telefon, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i jest :smiling-face::thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Jeszcze raz dzięki, ze poszperałeś na zagranicznych forach, wychodzi na to, że nietylko mi ten dźwięk przeszkadzał i pewnie niejednemu ten temat jeszcze pomoże :winking-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DOMAR87, super! Cieszę się, że ten sposób okazał się pomocny.

anusia1992
First Poster
Opcje

Hej a pomożesz mi to zmienić bo mam identyczny problem mam ta funkcje co opisujesz ale ja ja mam wyszarzona i nie mogę tego zmienić 🙁

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anusia1992  udało Ci sie znaleźć tą aplikacje?

0 Like