W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post |
Witajcie! Samsung wraz z premierą modeli Galaxy S25 wprowadził jeszcze lepszą integracje asystenta Gemini z telefonem ... Wyświetl post |
Witajcie forumowicze! Jak pewnie wiecie Samsung nie sprzedaje u nas Galaxy Book’ów, są one ważynym elementem w ekosystemie Galaxy. W... Wyświetl post Cześć! Niestety, ale nie ma aplikacji Kalendarza, czy remaindera na Galaxy Booki. Reminder można zsy... Wyświetl post |
Witam po skonfigurowaniu portfela google jest taki problem, że aby zapłacić trzeba zawsze otworzyć aplikację, na poprzedniku wystarczyło... Wyświetl post Umnie działa poprawnie jedyne co muszę zrobić to uruchomić ekran i płacę. Czsami prosi o kod PIN lub... Wyświetl post |
Hej! Czy jest jakaś opcja kontaktu z osobamy odpowiedzialnymi za good lock? Zależy mi na dodaniu pewnej funkcji której nie ma i chciałem... Wyświetl post Każda użyteczna funkcja, którą można w zależności wł lub wył jest pożądana. Było by to wygodne. Wyświetl post |
czy ktoś z was może wie jak usunąć zdj z zdjęcia google ale żeby nie usunęły się z galerii próbowałam z wyłączeniem synchronizacji z wyłączeniem... Wyświetl post @PatrykF napisał(a): Natomiast to, że usuwają Ci się zdjęcia "bez chmurki" w aplikacji Galeria wtedy... Wyświetl post |
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post |
Witam, Moje pytanie jest następujące. Jakie dokładnie należy spełnić warunki, aby aplikacje w sklepie Google Play i Samsung Store... Wyświetl post |
Witam wszystkich mam problem z pobraniem Gaxay Store chcialem pobrac sobie expert raw ale uniemozliwia mi to ten problem co z tym zrobic? Wyświetl post @MaciejK_ Usunąć kontrolę rodzicielską ze sprzętu, zainstalować aplikację, dodać kontrolę rodziciels... Wyświetl post |
Witam mam problem ze każdy film nagrany a52s w galerii jest automatycznie wyciszony. Jak na screenie jest ta ikonka głośniczka którą musze kliknąć... Wyświetl post |
Witam serdecznie. Mam pytanie a mianowicie. Gdy ustawiam dany dźwięk połączenia przychodzącego i powiadomień jest niby wszystko ok, tzn odsłuch... Wyświetl post @doom12243 Sam dźwięk połączenia jest ściszony? Sprawdź czy nie masz go wyciszonego tutaj:Ustawienia... Wyświetl post |
Zapomniałem hasło do aplikacji Mój sejf, więc nie mam jak się do niego dostać. Czy wie ktoś jak mogę dostać się bez usuwania aplikacji ponieważ mam... Wyświetl post @LouCyphre Jaki model? Jeżeli to jakiś nowszy i wielokrotnie wprowadzisz zły PIN to sejf da Ci w koń... Wyświetl post |
Hej, zmieniłam telefon z s21fe na s24 i mam problem z ustawieniem powiadomień na pasku zadań. Chodzi mi głównie o powiadomienia o subskrypcjach na... Wyświetl post |
Hej, mam problem z a56. Nie moge dzwonić ani wysyłać sms poprzez wiadomości Google do losowych kontaktów. Występuje błąd. ... Wyświetl post |
Cześć czy miał ktos problem z tłumaczem przynajmniej glosowym bo odpalam tą apke i tak jakby moj glos wykrywa bez tłumaczenia i nie wiem czy to... Wyświetl post Witam Ja używałem bez żadnego problemu. Czy masz pibranr języki? Jeśli nie musisz przed użyciem pobr... Wyświetl post |
Zauważyłem nową opcję personalizacji ekranu głównego w Home Up lecz jeszcze nie jest dostępna no to wersja beta... Wyświetl post |
Hej. Pomyślałem że utworze temat w którym każdy będzie mógł podac ciekawe procedury czy tryby i jak z nich korzysta na co dzień. Wyświetl post Dzięki za pomysł. Zmodyfikowałem to nieco i teraz mam (hasło) ON = dźwięk na maxa + włącz latarkę i ... Wyświetl post |
Cześć wszystkim, czy ktoś wie gdzie można znaleźć listę kompatyblinych urządzeń z aplikacją Samsung Health? Kiedyś można było ją znaleźć w... Wyświetl post @LunaB Spróbuj poprzez "Health Connect":https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.and... Wyświetl post |
Witam, Szukałem i nie znalazłem więc pytam. Czy można stworzyć procedure, która wykona połączenie z numerem telefonu(brama wjazdową z... Wyświetl post A jednak się dało. Wykorzystałem polecenie Pytanie Bixby i tam wpisałem polecenie "call Brama". I te... Wyświetl post |
Witam. Jak wyłączyć mówienie liter, które akurat naciskam na klawiaturze Wyświetl post @hsige, Ustawienia --> Dostępność --> Ułatwienia dostępu - wzrok --> wyłącz funkcję Mów.tekstu wprow... Wyświetl post |
Jeśli komuś brakuje uruchomienia asystenta gemini przeciągnięciem z prawego rogu można podobny gest ustawić w good lock, One Hand Operation + ... Wyświetl post |
Hej Ostatnio do każdego pytania robiłem osobny temat więc teraz jeden do wszystkiego. Piszcie komentarze osobno. 1. Czy można płacić samsung... Wyświetl post |
Witam, pytanie do posiadaczy s24, czy udaje się wam zrobić zdjecia w astrofoto? U mnie nie zależnie od tego jaki mam czas ustawiony zdjecia... Wyświetl post też tak myślę że coś z telefonem może być nie tak, dziś sprawdzę ustawienia fabryczne a jak nic to n... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
135 | |
104 | |
77 |