Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inna niż Samsung aplikacja telefon

(Temat utworzony: 25-03-2022 10:46 AM)
1321 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Od dłuższego czasu starałem się prosić Samsunga aby w aplikacji telefon nieodebrane były na Czerwono , a te minimalne znaczki wejście połączenia lub wyjście były tak czytelne jak w Huawei czy Iphone. Ale Samsung jest głuchy. Jest wiele aplikacji telefon , tylko telefon S20  Samsung niechętnie chce zmienić na inną , np Google. Po zainstalowaniu telefonu Google nie da się go używać , tej aplikacji używać. Ciągle mam ustawiać aplikację domyślną. Gdzie zmienić ustawienie aplikacji domyślnej telefon ? aby była na stałe , apka telefon Samsung nie jest przyjazna dla ślepego 

image

21 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aby ustawić aplikację domyślną przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Wybierz domyślne aplikacje > Aplikacja do obsługi telefonu.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@nowan2020 Witam. Nawet na zdjęciu masz po wybraniu telefon inny niż od Samsunga niżej masz do zaznaczenia Nie pytaj ponownie. Zaznaczasz potem ustaw jako domyślną i tyle.
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
@Radekl1980 Poproszę Sprawdź sam , a zobaczysz problem , 1 raz możesz zmienić na domyślne , a 2 raz już nie , jak sprawdzisz potwierdź że nie instalowałeś i nie wiedziałeś , że tak jest
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Niestety koledzy nie da się , dodałem telefon Orange , jak klikam telefon nie da się zadzwonić,
Ani Google ani Orange nie może być aplikacją domyślną , tylko telefon Samsunga Screenshot_20220325-183831_Permission controller.jpgScreenshot_20220325-184223_Phone.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No sprawdziłem i jest ok. A wyłączyłeś uprawnienia aplikacji Telefon od Samsunga? Jak dla mnie to aplikacja Telefon Samsunga jest najbardziej czytelnaScreenshot_20220325-215420_Phone.jpgScreenshot_20220325-215345_One UI Home.jpg
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Rozumiem że dla ciebie apka Samsung jest ok, dla mnie nie , a telefon ma androida więc powinna być możliwość , ale nie ma Screenshot_20220325-223514_Permission controller.jpgScreenshot_20220325-223351_Permission controller.jpgScreenshot_20220325-223319_Permission controller.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja cie rozumiem, ale jeśli mamy czystego androida tu jest nakładka Samsunga wiec zawsze będą ich aplikacje w domyśle. Co jedynie to możesz wyłączyć wszystkie uprawnienia.Screenshot_20220325-225336_Permission controller.jpg
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
AMERYKĄ koledzy w trybie awaryjnym aplikacja telefon jest cudowna ,zielone strzałki , czerwone nieodebrane , a w normalnym trybie badziewie , sprawdźcie sami wystarczy wejść w tryb awaryjny , telefon , połączenia ,,,
Jak ustawić tą aplikację w zwykłym trybie ?
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Usunięcie uprawnień telefon , nie zmienia kolorów rejestru połączeń , jak przywrócę motyw na fabrykę jest ok , ale cały profil domyślny mi się nie podoba, co zrobić na innym profilu niż domyślny aby rejestry połączeń były kolorowe ?