Dlaczego gdy wyszukuje coś głosowo na yt itd albo dostaje wiadomość to włącza się głos po angielskinp "dostałeś wiadomość od X" ... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Dlaczego gdy wyszukuje coś głosowo na yt itd albo dostaje wiadomość to włącza się głos po angielskinp "dostałeś wiadomość od X" ... Wyświetl post |
Witam, ponownie w temacie Galerii S. ... Kilka zmian, które dobrze by wprowadzić: 1. Cofanie (edytor... Wyświetl post |
Po zainstalowaniu aplikacji banku Citi brakuje jej na liście powiadomienia aplikacji. Nie mam jak zezwolić na wysyłanie powiadomień przez ta... Wyświetl post @boruurob, Czy sprawdzałeś poniższą ścieżkę ? Ustawienia --> Aplikacje --> City --> Powiadomienia --... Wyświetl post |
Witam, Posiadam zegarek TicWatch Pro 3 GPS. Rok temu pobrałem aplikację Samsung Internet. Na początku działała bez zarzutów, a dziś gdy... Wyświetl post @mlopuch Możliwe, że Samsung wycofał wsparcie dla tej aplikacji na innych urządzeniach niż urządzeni... Wyświetl post |
Czy ktos jeszcze uwaza, ze pogodowa apka Samsunga moglaby wygladac troche lepiej, jesli chodzi o podawanie detali pogodowych bez potrzeby... Wyświetl post Dziwne bo z tego co patrzę to aplikacji pogoda nie da się usunąć. A jak wejdziesz w Ustaiwenia -> ap... Wyświetl post |
Jak wyłaczyć podbicie kontrastu w słońcu ? Samsung galaxy s23 Wyświetl post Witam, nie ma takiej możliwości, aby samemu go wyłączyć. Funkcja Vision Booster uruchamia się automa... Wyświetl post |
Witam, czy ktokolwiek ma wiedzę czy Samsung zamierza i kiedy wprowadzić biometrię opartą o skanowanie 3d podczerwienią które będzie podobnie... Wyświetl post Mogę prosić o przykład jakiegokolwiek szkła hybrydowego? Czy to jest to samo co folia hydrożelowa? T... Wyświetl post |
Czy da się ustawić klawiaturę systemową aby jej tło było blurem ? Coś jak w iphone czy w belce powiadomień na samsungu? ... Wyświetl post @wahadlo Możesz ustawić sobie klawiaturę pływającą, wtedy możesz zmienić sobie jej przezroczystość, ... Wyświetl post |
Nie mam pojęcia jak przeciągnąłem palcami, że widok w albumie podzielił się na dwie strefy. Wchodzę do galerii, albumy i wchodzę do... Wyświetl post |
Chciałbym wyczyścić historię problemów , nie wiem gdzie , może któryś z kolegów czyśćił , poprosze o info ... Wyświetl post @Majqel76 Możesz włączyć historię powiadomień, ale nie historię awarii aplikacji:Ustawienia > Powiad... Wyświetl post |
Dziś dokonałem aktualizacji mojego tabletu Samsung Galaxy Tab S7 SM-T870 do wersji:Wersja bieżąca: T870XXU3DWD3 / T870OXM3DWD3 / Poziom... Wyświetl post Dla jasności - absolutnie nie neguję zasadności istnienia panelu szybkiego dostępu. Jest on bardzo p... Wyświetl post |
Mam problem, który polega na tym, że wysyłając zdjęcie do dwóch osób na Instagramie one nie mogą go odtworzyć ciągle mają napisane 'nie można... Wyświetl post @vxcouee, rozumiem. Niestety w tym wypadku nie będę w stanie pomóc skoro deweloper nie udziela infor... Wyświetl post |
Witam, mam pytanie gdyż po aktualizacji do androida 13 przeglądałem na różnych forach że są funkcje m.in płynne przejście z always on display do... Wyświetl post |
Hej, czy ktoś się orientuje czy da się przetransferować hasła z pęku kluczy Apple do Samsung Pass? Udało mi się zrzucić... Wyświetl post |
Od pewnego czasu poradnik jest już nieaktualny, ponieważ Messenger ponownie zaczął używać własnych dymków, jednocześnie rezygnując z dymków... Wyświetl post |
Dzień dobry, Posiadam Galaxy Tab A8. Czy jest możliwość, aby po uruchomieniu urządzenia pojawił się ekran logowania, gdzie będzie można... Wyświetl post Piszesz 'Teraz po uruchomieniu tabletu muszę się zalogować, i dopiero wtedy będzie opcja wyboru użyt... Wyświetl post |
Dzień dobry. Od czasu aktualizacji do 5.1 w apce Canal Plus Online na kanałach sportowych czyli kanały Canal Plus Sport, Eleven... Wyświetl post Ok Wiadomo jak w dzisiejszych czasach niby są chronione prawa sportowe w sieci kosztujące miliony...... Wyświetl post |
Witam czy ktoś może mi powiedzieć od dlaczego czasu nie mogę dodać operatora play do płatności google play za usługi cały czas dostaje takie sms ... Wyświetl post @Pawel1985, powiedz, czy robiłeś rzeczy, o których ostatnio rozmawialiśmy, czyli Wipe Cahce Partitio... Wyświetl post |
Cześć! Mam bardzo błahy problem z galerią, a dokładnie z tworzeniem kopii zapasowej zdjęcia po jego edycji. Jak uruchomić tę funkcję? Wyświetl post |
Jak sie pozbyc tego denerwujacego paska który sie pojawia po kliknięciu klawisza emoji po lewej stronie klawiatury? Przetrząsłam juz chyba z... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
152 | |
98 | |
71 |