ilu członków można mieć w samsung find? Wyświetl post
Zakładam, że chodzi o usługę Find w aplikacji SmartThings. W tej aplikacji wchodzimy w Zarządzanie l... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
ilu członków można mieć w samsung find? Wyświetl post Zakładam, że chodzi o usługę Find w aplikacji SmartThings. W tej aplikacji wchodzimy w Zarządzanie l... Wyświetl post |
Cześć jak zmienić folder w którym zapisują się filmy kręcone androidowym samsungowym aparatem? Chciałbym mieć w osobnym folderze zdjęcia w... Wyświetl post @MateSt, Nie ma takiej możliwości w domyślnej aplikacji Aparat. Po nagraniu pozostaje Ci ręczne prze... Wyświetl post |
Po włączeniu dolby atmos jakość dźwięku wcale nie jest wyższa, tylko dźwięk robi się stłumiony. To samo w telewizorach samsung - opcja wyższej... Wyświetl post Dla mnie też jest gorzej, to może i w prawdziwym kinie domowym ma sens ale nie na telefonie w słucha... Wyświetl post |
Na moim starym telefonie np facebook chodzi niezawdonie, tak samo inne aplikacje na wifi. Na moim aktualnym -a53 5g- internet w trybie wifi... Wyświetl post @dejf97777, spróbuj zamiast parametrów do internetu, które zostały wybrane automatycznie, skorzystać... Wyświetl post |
Witam , zwracam się o pomoc w odinstalowaniu game tools -bardzo mi przeszkadza podczas rozrywki -non stop widnieje na ekranie Wyświetl post |
Witam Jestem posiadaczem S22 ultra w wersji 8 GB od miesiąca. Zauważyłem, że w aplikacji "Kontakty" wolno działa... Wyświetl post |
Czy miał ktoś taki przypadek że plikacja nie przyjmuje moich ustawień? Chodzi mi o wyskakujące okno połączenia. Mam ustawione małe okno a cały czas... Wyświetl post |
Witam, posiadam Galaxy S21, problem polega na tym iż telefon nie przełącza się pomiędzy aplikacjami. Najprościej opisując: W aplikacji... Wyświetl post @ARMariusz Proszę zatem wyczyścić dane aplikacji IKO wchodząc: Ustawienia > Aplikacje> IKO > Domyśln... Wyświetl post |
Galaxy A41: Discord: Emoji przy tw. kanału są niedostępne Wyświetl post Co prawda nie używam discorda ale akurat się bawię AI. Zadałem testowo Twoje pytanie i uzyskałem odp... Wyświetl post |
Cześć, pamiętam że była aplikacja od zadań samsungowa albo do przypominania która pozwalała ustawić alarm jak się dojeżdżało do danego punktu. ... Wyświetl post |
Witam, Nie znalazlam nigdzie na forum ani w aplikacji informacji o moich personalnych rekordach. Z poziomu samsung health -> osiagniecia... Wyświetl post @bartek994 Aplikacja przechodziła wiele aktualizacji, więc być może coś uległo zmianie. Sprawdź, czy... Wyświetl post |
Cześć Przestała mi dzialac aplikacja Cyfrowy Dobrostan. Po jej włączeniu zawiesza się, nie wczytują się dane, a wyjście jest możliwe... Wyświetl post @Paramedic88, po pierwsze, nie używaj wulgaryzmów. Po drugie, żadnego takiego kodu nie ma, to jest m... Wyświetl post |
wiadomo, że da się zobaczyć historia sterowania wifi i historia włącz i wyłącz bluetooth. a co z synchronizacją? samoczynnie włączy i obciąża... Wyświetl post wiem, że trudne pytanie, gdybym miał roota to byłoby łatwiej kontrolować, może firma Good job zrobi ... Wyświetl post |
Witam mam problem z samsung s21 fe nie odbiera sms z zagranicznych numerów miał ktoś podobny problem? Wyświetl post @Hugoseczek Jeżeli masz możliwość, włóż inną kartę SIM do telefonu i prześlij na nią wiadomość z zag... Wyświetl post |
Witam mam 3 pytania dotyczące kalendarzy w telefonie: 1. czy istnieje sposób na usunięcie kalendarza z telefonu - w folderze/zakładce mój... Wyświetl post |
Czy jest możliwość zrobienia avatarów bez tła ? Wyświetl post @Members_m16uWJ7, sprawdziłem na moim telefonie i bez problemu mogę wyczyścić dane aplikacji Strefa ... Wyświetl post |
Witam podczas nawigacji Google mapa jak zablokuje ekran I po chwili go odblokuje to wyznaczona trasa jest wyłączona. Dostęp do lokalizacja apka... Wyświetl post |
Aplikacja Quick nie mogę zainstalować na Samsung Galaxy S7 Komunikat Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją a mam zainstalowaną... Wyświetl post @ro70, Najnowsza wersja aplikacji wymaga Androida 9, a Galaxy S7 posiada Androida wersji 8. https://... Wyświetl post |
Spotkał się Ktoś może z takim problemem że nie obracają się zdjęcia czy filmy w galerii? W innych aplikacjach działa poprawnie może da się gdzieś... Wyświetl post |
Hel. Czy te 15 GB to na stałe miało być? Dziś mam info że miejsce przekroczone i mam 5 GB... Jeśli mam dokupić to chyba wolę na google. Szkoda że... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
135 | |
114 | |
76 |