Dzisiaj wgrałem aktualizacje i z górnego paska do rozwijania zniknął Mi pilot. Ktoś wie gdzie go posiali czy skasowali? Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Dzisiaj wgrałem aktualizacje i z górnego paska do rozwijania zniknął Mi pilot. Ktoś wie gdzie go posiali czy skasowali? Wyświetl post |
S23 nowy. Z poziomu IG kadrowanie zdjęć w wysokiej rozdzielczości nie działa. Po wstępnym przycięciu w następnym kroku mamy jakieś losowe... Wyświetl post Zauważyłem problem z kadrowaniem zdjęć w przypadku kiedy dodajemy więcej niż jedno zdjęcie. Po wykad... Wyświetl post |
Witam, czy ktoś wie co trzeba zrobić aby to zadziałało? Telefon nie jest zrootowany. Stało się to po aktualizacji firmware. Wyświetl post Hej, pobierz aplikacje w wersji 6. 19.5.017 i zainstaluj ją. Pamiętaj o wyłączeniu automatycznych ak... Wyświetl post |
Witam Szanowne Grono. Mam pewne pytanie odnośnie włączania aparatu. Włączyłem dzisiaj aparat i na ekranie pokazał się komunikat, że podwójne... Wyświetl post @Noreto Zerknij do tego tematu. https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s10/aparat-fotograf... Wyświetl post |
Hej! Na początek przekażę że wrazie czego jestem tu nowy więc przepraszam za błędy. Ale przejdę do sedna problemu. Otóż ekran Always On nie wygasza... Wyświetl post |
Cześć wszystkim 😉. Czy tylko ja chciałbym aby nowe aktualizacje interfejsu zmieniły coś wizualnie w OneUi ? Od paru lat mamy... Wyświetl post Witam, również uważam podobnie jak koledzy @mirudo24, @kamil40013 oraz @Serwsant. Myślę, że nagła, c... Wyświetl post |
Witajcie Czy jest taka możliwość, żeby w Samsungu Galaxy S9+ nie było możliwości wyboru sieci, jeśli ta nadaje sygnał zarówno 2,4GHz jak i... Wyświetl post |
Mam pytanie bo zadałem wcześniej pytanie jednak nie mogę zobaczyć komentarzy na moje pytanie jak mogę to naprawic Wyświetl post |
When I change any app's notifications from "Allow sound and vibration" to "Silent" and leave "Lock screen" option on... Wyświetl post |
Dzień dobry. Szukam funkcji strefa/tryb gościa w moim telefonie. Wg instrukcji tryb prywatny(nie jestem pewien) czy o to mi chodzi, załącza się... Wyświetl post @lukasz999 Zapewne myślisz o trybie prywatnym, ale ostatni system operacyjny, na którym było to dost... Wyświetl post |
Cześć użytkownicy S23, czy Wasz telefon ma czujnik do pomiaru pulsu, natlenienia krwi i krokomierz? Korzystam z tego w moim S8 a nie sprawdziłem... Wyświetl post Kroki tak. Proszę pamiętać, że czy to telefon, opaska czy zegarek kroki są liczone od ruchu naszą rę... Wyświetl post |
Jaką ustawiacie domyślne proporcje w aparacie? Bo przyznam szczerze, że nie wiem jakie są różnice w efekcie przy robieniu zdjęcia. Wyświetl post Jeśli oglądamy na ekranie tv, czy laptopie, jeśli chodzi o wydruk najlepszy format to 4:3 Wyświetl post |
Jak włączyć dźwięk do raportu doręczeń SMS w aplikacji wiadomości Google? Wyświetl post |
hej w telefonie miałem po którejś aktualizacji ikonke w prawym dolnym rogu w pasku nawigacji do nagłej zmiany jasności. Niestety musiałem oddać... Wyświetl post Witam, wchodzimy-> ustawienia-> dostępność -> ustawienia zaawansowane-> przycisk dostępności. Tam bę... Wyświetl post |
Witam Serdecznie Mój problem dotyczy zdjęć i filmów a mianowicie gdy je robię to po chwili nie są dostępne a filmów nie mogę... Wyświetl post Dziękuję za info. Postaram odzyskać jakoś pieniędze i kupię sobie 516 GB w Media Expert 🙂 Wyświetl post |
Wkiedy wreszcie wiadomości będą pokazywać godzinę dostarczenia, wysłania wiadomości??? Może ktoś wie?. Messenger może, WA może a wiadomości... Wyświetl post |
Witam. A51 5G po ostatniej aktualizacji do ONE UI: 5.1 muszę odblokowywać telefon na dwa razy. Po zablokowaniu ekranu ręcznie (przyciskiem) czy... Wyświetl post Dokładnie już dawno bym zrobił formata że tak się wyrażę a nie wk się codziennie 😅 Upewnij się że k... Wyświetl post |
W aplikacji keys cafe zmieniłem żeby po przytrzymaniu litery np. A pierwszą sugerowaną była litera Ą. Jednak nie działa to dla klawiatury w... Wyświetl post @LoliM4A1, Wygląda na to, że Keys Cafe nie obsługuje modyfikacji klawiatury w widoku podzielonym. Ta... Wyświetl post |
Mam problem. Po ostatniej aktualizacji wywala mi aplikacje Mbank cały czas, podobno coś kasuje mi dane( tak uslyszalem na infolinii banku), co... Wyświetl post Warto zgłosić błąd do banku oraz do firmy Samsung. Poniżej znajdziesz instrukcję jak zgłosić błąd do... Wyświetl post |
Cześć wszystkim, mam pytanko - czy jest możliwość przyciszenia multimediów jeszcze bardziej, niż pozwala na to skala? Czasem w nocy... Wyświetl post O kurka, właśnie czegoś takiego szukałem. Można delikatnie sterować słuchawkami ale też głośnością a... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
123 | |
101 | |
77 |