Jakiego operatora polecacie do telefonu ,na karte? Wyświetl post
http://beta.btsearch.pl/ Polecam nju. Mają 5g i volte. Używam s21. Na tej stronie zobacz w jakim zas... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
Jakiego operatora polecacie do telefonu ,na karte? Wyświetl post http://beta.btsearch.pl/ Polecam nju. Mają 5g i volte. Używam s21. Na tej stronie zobacz w jakim zas... Wyświetl post |
Miałem dość chińczyków typu Realme i Xiaomi i huawei więc postanowiłem dać szansę Samsungowi więc przygodę zacząłem od s21 fe i przyznam szczerze... Wyświetl post |
Cześć, Czy znacie sposób na extrakcję wszystkich zdjeć z wiadomości MMS? Aktualnie mam ok 3000 wiadomości i zapisywaie zdjęć... Wyświetl post Wielkie dzięki, co prawda aplikacja nie udostępnia takiej funkcjonalności ale poradzilem sobie trosz... Wyświetl post |
Witam przeskakuja mi strony jak napisze na gogle tekst w wyszukiwarce przymkne w tle to znika a jak też przymkne aplikacje to też znika co robić ?... Wyświetl post |
Siemka, kupiłem S7 ogólnie super telefon, ale widziałem ze można zmienić siatkę ekranu na max 5x5, czy jest jakaś możliwość żeby zwiększyć... Wyświetl post Witam, ustawienie siatki ikon ekranu jest dostępne. Klikamy 3 kropki -> ustawienia-> siatki ikon. Ta... Wyświetl post |
Witam mam problem z powiadomieniem o dzwoniącym zegarek GTR2 sparowany z aplikacja zeep. Powiadomienia z messenger .SMS działają. W aplikacji jest... Wyświetl post Musisz zainicjować parowanie bluetooth z zegarka w ustawieniach jest sekcja sieć i połączenia i opcj... Wyświetl post |
witam mam pytanie jak w temacie czy istnieje jakaś możliwość udostępnienia ekranu telefonu na tablet przez WiFi Direct lub innym sposobem? (Chodzi... Wyświetl post |
Cześć posiadam Galaxy Tab S7. Powie mi ktoś czy da radę pozbyć się tych zaznaczonych przerw na poniższym screenshocie? I czy jest możliwość... Wyświetl post |
Mianowicie brak suwaka do przesuwania czasu wyświetlanego filmu w galerii. Dopiero jak wejdę w opcje i dam otwórz w odtwarzaczu wideo to jest taka... Wyświetl post Witam. To zgłaszanie problemów nic nie daje. Jest kwiecień 2023 i dalej ten sam problem z odtwarzani... Wyświetl post |
Obiecana pomoc konsultantow Samsung to totalna ściema, bot napisał że zaraz zastąpi połączenie z konsultantem z czego nie było go wcale, później... Wyświetl post |
Witam, Po wczorajszej aktualizacji androida mam problem z WSZYSTKIMI aplikacjami streamingowymi (amazon prime, viaplay, netflix, upc tv go... Wyświetl post W recovery wybierz wipe cache partition, następnie na samym dole repair aps 😉 powinno pomóc Wyświetl post |
Witam ,mam problem z wiadomościami posiadam ##Samsung a 51 Od pewnego czasu gdy wysyłam wiadomość po pewnym czasie przychodzi powiadomienie że... Wyświetl post Witam. Pana tata nic nie wcisną model A40 tak ma. Proszę zobaczyć u mnie też mam A40. W nowszych And... Wyświetl post |
Trochę to bez sensu ... jeśli ktoś miał już płatną subskrybcje to nie dostanie tych 2-4 miesięcy za free... YouTube, trochę mnie zawiedliście.... ... Wyświetl post @Robson1991, tu znajdziesz odpowiedź odnośnie Canal+: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-sa... Wyświetl post |
czy da się zwiększyć ilość przycisków które wyświetlają się po ściągnięciu górnej belki? teraz mam tylko 12, układ 3x4. nigdzie nie mogę znaleźć... Wyświetl post Kurcze kiedyś to wszystko bylo w systemie, teraz trzeba doinstalować jakieś apki, mam wrażenie że Sa... Wyświetl post |
Hej mam problem, dotyczy to samsunga A50. Dzisiaj rano pokazała mi się aktualizacja po ktorej zmieniła mi się klawiatura, zniknęły mi emoji. Pasek... Wyświetl post To jako pierwsze sprawdziłam-nic się nie zmieniło, sprawdziłam też wszystkie możliwości jakie były w... Wyświetl post |
Czasami gdy ktoś do mnie dzwoni i ja nie odbiorę lub odrzuce połączenie To nie ma żadnego informacji ani poczty głosowej Tylko rozłącza. ... Wyświetl post @bdjdjd, i jeszcze jedna prośba do Ciebie, nie pisz post pod postem po jednym zdaniu/słowie, wszystk... Wyświetl post |
Chciałem zainstalowac notes samsunga na Windows 11 (laptop asus) wszystkie wymagania są spełnione,ale nie ma przycisku pobierz. Pomoże ktoś? Wyświetl post Jaką komendę wpisujesz w wierszu poleceń? Komenda powinna wyglądać następująco: winget install "Sams... Wyświetl post |
Witam Wczoraj dostałam nowy telefon Samsung Galaxy S20+. Ponieważ miałam problem z przeniesieniem danych przy pomocy Smart Switcha ( z... Wyświetl post https://privacy.samsung.com/my-data Tutaj można skasować dane z konta samsung. Wyświetl post |
Witam, od czasu zainstalowania nowej aktualizacji na telefonie Samsung S21, występuje problem z ładowaniem aplikacji poprzez dane komórkowe (przez... Wyświetl post @AGWP Witam Proszę wykonać w takim razie Wipe Cache Partition według poradnika: https://eu.community... Wyświetl post |
Dzień dobry. Jak włączyłem telefon na pasku stanu wyświetla się duża przerwa pomiędzy wifi a zasięgiem. Wie ktoś z forum jak rozwiązać ten problem?... Wyświetl post Problem rozwiązany. Okazało się że ikonka WiFi Calling się nie załadowała. Wystarczy że Zrestartował... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
151 | |
115 | |
88 |