Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
174834 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
AngDusz
Student
Opcje
Procedura wykonana. Dźwięk się nie zmienił. Trzeba zrestartować telefon?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma takiej potrzeby
AngDusz
Student
Opcje
No to próbuje jeszcze raz.

A jak wybrać dźwięk pobrany z internetu? Nie ma go na liście dźwięków do wyboru.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Pobrany dźwięk dzwonka chyba trzeba skopiować do katalogu "ringtones" albo zobacz w jakim katalogu masz dzwonki i tam przenieś.
0 Like
Rasig
Explorer
Opcje
Do katalogu "notification"
0 Like
AngDusz
Student
Opcje
A jak go przenieść?
0 Like
Rasig
Explorer
Opcje
Kopiuj,wklej
0 Like
elomike
Journeyman
Opcje
Mam problem z ustawieniem powiadomienia dla poszczególnych aplikacji. Od kiedy jestem na 5.1 czy 5.0 nie mogę znaleźć opcji z ustawieniem odrębnego dźwięku powiadomienia dla poszczególnych aplikacji. 

To co ustawiłem za czasów poprzednich wersji systemu działa normalnie, natomiast teraz jest lipa. Zmienił się wygląd "informacji o aplikacji"
0 Like
ukash
Pathfinder
Opcje
Musisz wejść w Aplikacja > Powidomienia > Kategorie powiadomień > Wybrać daną kategorie poprzez kliknięcie poza polem suwaka wł/wył > Dźwięk - I dopiero tu dostosować dźwięk powiadomienia
MM-1968
Journeyman
Opcje

Jak udało się rozwiązać problem? Ja od wczoraj mam  s21 i nie mogę ustawić dźwięku dla sms 

0 Like