Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

szybkość wifi

(Temat utworzony: 25-11-2023 11:21 AM)
246 Wyświetlenia
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Witam 
Jaką realnie prędkość pobierania i wysyłania danych po wifi mogę uzyskać w A 40 przy światłowodzie 600/100 Mb/sek. Modem to FunBox 6.
Z góry dzięki za pomoc 
Sławek 
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Oo prosze tu z samsunga na czeskie serwery prędkość elegancka.Screenshot_20230102_153744_Samsung Internet_1000008500_1672670264.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Również uzyskuję niższe transfery na polskich serwerach na różnych telefonach Galaxy.

Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Jedyne pocieszenie takie że to raczej nic ze sprzętem
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Ciekawa sprawa transer znowu siadła po podlaczenia do Routera choromecasta. Zwolnilo tez na samsungu na 145 nawet na zagranicznych . Laptop nie ma z tym problemu ale samsung zwalnia do predkosci najslabszego urzadzenia w sieci . Dzwne to tak jak by cos ze sterownikiem radia w samsungu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paramedic88, może router sobie nie radzi? Mam do mojego routera podłączonych ponad 10 urządzeń i nie widzę spowolnień podczas testów.

Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
No może chodź występuje tylko spowolnienie na ultrze. To się pobawie jeszcze routerem
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Zmieniłem kanał na 44 i mam synchronizacje odrazu na 2.4 Gb/s i mam na serwerze np będzie w Polsce 790 Mb/s do czech szybciej niż w stacjonarce czyli 970Mb/s czyli tyle co po kablu. Co ciekawe stacjonarka lepiej działa na kanale 56 . Za to Samsung na kanale 44 . No coż. Ciekawe. Stacjonarka ma gorzej na 44 synchro do 2.4 Gb/s .
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Proszę Screenshot_20230102_213316_Samsung Internet.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Szybkość pobierania jest imponująco dobra natomiast wysyłania wyjątkowo niska. Niecałe 7 Mbps to bardzo słaby wynik.

Grzesiek_K
Journeyman
Opcje
Gdzie się sprawdza z jaką szybkością zsynchronizował się telefon z siecią WiFi? Klikam na trybik obok nazy sieci i nie mam takiej informacji, na Android 13 było.
0 Like