Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

szybkość wifi

(Temat utworzony: 31-12-2022 09:48 AM)
546 Wyświetlenia
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Witam 
Jaką realnie prędkość pobierania i wysyłania danych po wifi mogę uzyskać w A 40 przy światłowodzie 600/100 Mb/sek. Modem to FunBox 6.
Z góry dzięki za pomoc 
Sławek 
34 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Drd0
Helping Hand
Opcje
Przy samym routerze powinieneś osiągnąć 170-200Mbs niestety A40 nie zbyt dobrego wifi.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź właśnie podobne mam wyniki i myślałem że coś nie tak , no to kurczę słabo.
Dziękuję
Sławek
Citizen2020
Voyager
Opcje
Na m21, UPC z Compalem, wifi 5 GHz, 240 Mb/s przy necie 300.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Dzięki za info ale chodziło mi o A40, nawiasem mówiąc robiłem przed chwilą pomiar na Speed test pro i wyszło na A40 download 277,86 upload 108,78 jak na tego fona to chyba nieźle?
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Nieźle
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje

Nie wiem jak u Ciebie @mrmipo ale ja mam asus ax86U i na wi fi 6 mam z jednego gb/s 860 mb/s czyli identyko jak jak PC . Po kablu mam 920mb/s sieci upc światłowodów

0 Like
mrmipo
First Poster
Opcje
:smiling-face: jam mam lokalnego dostawce moico lacze 1000/1000 teoria w speedtescie z routera mam ok 920/730 komp na wifi tak jak pisałem do 700/700 po kablu identyczna prędkość jak z gui routera. To samo było na ax86u co miałem wcześniej.... bez różnicy czy na stockowym firmware czy na Merlinie
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje

Cześć. 

Mam pytanie odnośnie prędkości wifi w A52s 5G, mianowicie jaka jest maksymalna prędkość pobierania i wysyłania danych po wifi? Pytam gdyż mam w domu internet światłowodowy 1Gb/300Mb a testy na telefonie pokazują 470 Mb down i 305 Mb up, wydawało mi się że skoro telefon posiada wifi6 to pobieranie powinno być wyższe, jak to ma miejsce w moim laptopie z kartą wifi6 gdzie testy pokazują 1023 Mb down i 310 Mb up.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Slawek23  Cześć

Czyli rozumiem, że inne urządzenia prędkość pobierania i wysyłania mają wyższą? Nigdzie w specyfikacji nie ma określonych konkretnych prędkości dla tego urządzenia. Próbował Pan ewentualnie wykonać reset ustawień sieciowych?