3 tygodni(e) temu
Witam,
Chciałem skorzystać i zobaczyć jak wychodzą zdjęcie panorama wykonane smartfonem Galaxy A52s 5G. Efekt za każdym razem jest taki jak na zdjęciu poniżej...
Tryb Panorama
Czyli jak wykonam obrót ze smartfonem i zakończę Tryb Panorama to nie mam połączonego równo zdjęcia, mimo że obrót jest wykonywany wedle nazwę to "poziomicy" na ekranie w chwili aktywnego Trybu Panorama.
Jaka jest możliwość wykonania zdjęcia panorama tak by było połączone równo bez takiego uskoku jak właśnie zobrazowałem na dołączonym zdjęciu?.
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
@Mickra będę jeszcze próbował w terenie w dniu dzisiejszym.
Póki co jak wcześniej robiłem zdjęcia panorama to za każdym razem nie miałem położonego zdjęcia tylko z przesunięciem.
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
@Mickra wiadoma sprawa że nie ma możliwości połączenia ujęcia z pionu i poziomu.
Właśnie zarówno w pionie jak i w poziomie robiłem panoramę to nie z każdych tych trybów nie mogłem złączyć zdjęcia na równo.
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
Przyznam że tego nie wiedziałem że nie można zrobić zdjęcia w 360 stopni tylko w 180 stopni i dla tego nie ma zamknięcia.
Hm... a jak można zrobić zdjęcie w 360 stopniach, tylko zewnętrzna aplikacja?.
Czyli w trybie panorama a aparacie Galaxy A52s 5G jest tylko 180 stopni i nie będzie nigdy zamknięcia?.