Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Samsung Galaxy A52s 5G] Tryb Panorama - Jak Połączyć Zdjęcie

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
117 Wyświetlenia
asziatko
Pioneer
Opcje

Witam,

Chciałem skorzystać i zobaczyć jak wychodzą zdjęcie panorama wykonane smartfonem Galaxy A52s 5G. Efekt za każdym razem jest taki jak na zdjęciu poniżej...

Tryb PanoramaTryb Panorama

Czyli jak wykonam obrót ze smartfonem i zakończę Tryb Panorama to nie mam połączonego równo zdjęcia, mimo że obrót jest wykonywany wedle nazwę to "poziomicy" na ekranie w chwili aktywnego Trybu Panorama. 

Jaka jest możliwość wykonania zdjęcia panorama tak by było połączone równo bez takiego uskoku jak właśnie zobrazowałem na dołączonym zdjęciu?.

---
W Kontakcie,
Artur
10 Odpowiedzi
Mickra
Voyager
Opcje
Witaj, trzeba wejść w tryb panorama w aparacie , wtedy działać zgodnie z instrukcją trzeba dobrze i powoli przesuwac telefon żeby mieścic sie w prostokącie pokazanym na ekranie wtedy zdjęcia sie połącza.
Mickra
Voyager
Opcje
Tak jak na zdjęciach tutaj 🙂m27kzlQQ1Z.jpg1744546517370.jpg
asziatko
Pioneer
Opcje

@Mickra będę jeszcze próbował w terenie w dniu dzisiejszym.

Póki co jak wcześniej robiłem zdjęcia panorama to za każdym razem nie miałem położonego zdjęcia tylko z przesunięciem. 

---
W Kontakcie,
Artur
0 Like
Mickra
Voyager
Opcje
Bo nie da sie zrobić panoramy połączonej obracając telefon baa nie da sie bo aparatem zwykłym też sie nie da panorama to panorama :smiling-face:
Mickra
Voyager
Opcje
Proszę nie obracać telefonu tylko albo go 3mac w pionie albo w poziomie cały czas w trakcie jej wykonywania i wtedy będzie ok. Nie da sie połączyć zdjęcia z pionu i poziomu.
asziatko
Pioneer
Opcje

@Mickra wiadoma sprawa że nie ma możliwości połączenia ujęcia z pionu i poziomu.

Właśnie zarówno w pionie jak i w poziomie robiłem panoramę to nie z każdych tych trybów nie mogłem złączyć zdjęcia na równo. 

---
W Kontakcie,
Artur
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, panorama nie jest 360 stopni. Nie zamkniemy okręgu w trybie panoramy.
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Pana telefonu obsługuje 180º a nie 360º. Panorama nie zadziała jeśli będziesz robić 360º.

Pozdrawiam
asziatko
Pioneer
Opcje

Przyznam że tego nie wiedziałem że nie można zrobić zdjęcia w 360 stopni tylko w 180 stopni i dla tego nie ma zamknięcia.

Hm... a jak można zrobić zdjęcie w 360 stopniach, tylko zewnętrzna aplikacja?.

Czyli w trybie panorama a aparacie Galaxy A52s 5G jest tylko 180 stopni i nie będzie nigdy zamknięcia?. 

---
W Kontakcie,
Artur
0 Like