Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wylogowanie z konta google

(Temat utworzony: środa)
82 Wyświetlenia
Natalia53525
Journeyman
Opcje

image

image

Odpaliłam chwilę temu telefon, patrzę i wylogowało mnie z googla i z wszystkich aplikacji powiązanych z nim. Gdy chcę się zalogować na googla, wyskakuje ten komunikat (1 zdjęcie). Natomiast gdy próbuje się zalogować na gmaila, to wyświetla się coś takiego (2 zdjęcie) i nie jestem w stanie wybrać opcji google. Dodam, że gdy zalogowałam się na gmaila przez stronę internetową, a nie przez aplikacje, to wszystko jest bez problemu. Jeśli napisałam coś niejasno, to wybaczcie, ale jestem chora i teraz na dodatek wkurzona
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
flyer0
Voyager
Opcje
Spróbuj odinstalować aktualizacje dla aplikacji. Wejdź w ustawienia>aplikacje i znajdź Usługi Google Play. Naciśnij i w oknie informacje o aplikacji znajdź 3 kropki, po ich naciśnięciu ukaże się opcja odinstalowania aktualizacji. Zrób to samo dla aplikacji GoogleScreenshot_20250416_195758_Settings_1000020745_1744826279.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
T0m0
Pathfinder
Opcje
Czu uruchomiłaś ponownie telefon?
0 Like
Natalia53525
Journeyman
Opcje
Tak, i dalej to samo
0 Like
T0m0
Pathfinder
Opcje
To może usunięcie pamięci cache aplikacji google chrome pomoże. Wchodzisz w ustawienia-> aplikacje->Google Chrome->Pamięć->Wyczyść pamięć.
0 Like
Natalia53525
Journeyman
Opcje
Nie pomogło
0 Like
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Witam
Czy ostatnio zmieniałaś hasło? Jeśli takk to musisz na nowo się zalogować.

Pozdrawiam
Zonniak
0 Like
Natalia53525
Journeyman
Opcje
Nie zmieniałam hasła. A problem właśnie tkwi w tym, że nie potrafię się zalogować
0 Like
T0m0
Pathfinder
Opcje
To spróbuj wykonać zabieg wipe cache partition. Nie usuwa danych tylko usuwa ewentualne błędy związane z aplikacjami. Tutaj poradnik: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
0 Like
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Ale że pisze nieprawidłowe hasło czy tak jak opisałaś?
Zonniak
Natalia53525
Journeyman
Opcje
Tak jak opisałam