Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sejf

(Temat utworzony: 04-01-2022 04:29 PM)
292 Wyświetlenia
Alfa1998
Navigator
Opcje
Nie wiem dlaczego tak się dzieje , ale pliki , zdjęcia
przeniesione do sejfu na następny dzień są niedostępne....poprostu znikają.
Czy ktoś ma podobnie ?
Aneta 22
Apprentice
Opcje

Alfa1998
Spróbuj w  moim sejfie zrobić folder na zdjęcia i je tam wrzucić u mnie to pomogło i już od dwóch dni nic nie znika 😊

Alfa1998
Navigator
Opcje
Dziękuję za info....dziś sprawdzę to rozwiązanie🙂😉
Barhol99
Explorer
Opcje
Ale jak maja być widoczne jak one się wycinają przy przenoseniu. To jest opcja jak wytnij i wklejasz do sejfu. Zresztą po to to jest to co ma być widoczne w galeri ?
0 Like
Barhol99
Explorer
Opcje
Nic to nie daje zdjęcia nadal znikają. Niecma znaczenia czy z aplikacji czy z aparatu po przeniesieniu do sejfu obojętnie co tam nie stworzysz zdjęcia są automatycznie kasowane ....
0 Like
Alfa1998
Navigator
Opcje
potwierdzam...nadal znikają i nie wiadomo gdzie są ?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Barhol99 Spróbuj ponownie zainstalować aplikację Mój sejf, aby to zrobić przejdź do: Mój sejf > Trzy kropki > Ustawienia > Więcej ustawień > Odinstaluj. Wszystkie dane z Mojego sejfu zostaną usunięte. 
Następnie przejdź do aplikacji Sklep Play i wpisz " Secure folder Samsung" zainstaluj aplikację i ją skonfiguruj. 

Barhol99
Explorer
Opcje
Ok dziękuje za wskazówkę. Zdjęcie próbne w sejfie. Zobaczymy co dalej bo po różnym czasie znikało 24-48h
Barhol99
Explorer
Opcje
Zdjęcie nie zniknęło. Dziękuję za rade. Wydaje się, że nowa instalacja sejfu pomaga ...
Emcin
First Poster
Opcje

mam ten sam problem co kolega, z tą różnicą że zdjęcia które przeniosłem np. w zeszłym roku widnieją w sejfie, ale te które przeniosłem tam w ostatnich miesiącach zniknęły. I od tamtej pory znikają wszystkie nowe. Ale ze 2-3 dni temu pojawiły się na chwilę te właśnie zdjęcia które przenosiłem ostatnio ale było to na chwilę i znów zniknęły.

Zastosowałem się do rady odinstalowania aplikacji ale teraz nie mogę jej zainstalować. W sklepie ją znajduje ale po prostu nie ma opcji instalacji.

edit:

problem instalacji rozwiązałem poczekam teraz 2-3 dni i zobaczę czy u mnie też przyniesie to efekt. Nie szło jej zainstalować przez sklep tylko poprzez ustawienia w telefonie.

0 Like
Members_zFocbwM
First Poster
Opcje

Witam.

Próbowałem wszystkiego co tu pisaliście i nadal wszystko znika.

Mam dokładnie te same problemy.

Nie mam już pojęcia jak rozwiązać problem.

Dodam tylko ze tez mam nowy telefon i zdjęcia przeniesione że starego są. Znikają wszystkie nowe.

0 Like