Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S Health - aplikacja nie działa na telefonie z rynku zagranicznego

(Temat utworzony: 04-11-2019 10:43 AM)
1148 Wyświetlenia
Achim58
Explorer
Opcje

Ktoś wie co zrobić żeby zaczął działać samsung health na aparacie na rynek angielski. Dostaje informacje że nie ruszy że względów bezpieczeństwa na zrootowanym telefonie A gotowany nie był.. 

Sprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
Achim58
Explorer
Opcje

Dzięki, póki co nie mogę wprowadzić aparatu w tryb download menu 😞

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Achim58 co oznacza, że nie możesz go przłączyć w tryb download? Co się dzieje, jak się zachowuje?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Achim58
Explorer
Opcje

Po prostu albo włączać się już by albo wyskakuje ekran wyłączenie albo pokazuje się główna strona. 

Na Youtube znalazłem film że przy wyłączonym telefonie wcisnąć: głośność minimum+bixby+Power  i też nic włącza się normalnie ekran powitalny

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Achim58 a czy możesz zrobić screena z zakładki informacje o oprogramowaniu? Sprawdzimy co tam jest w twoim telefonie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Achim58
Explorer
Opcje

Screenshot_20190306-142916_Settings.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Achim58 usuń to zdjęcie, nie pokazuj nikomu nr IMEI.

Zrób screena z  zakładki "Informacje o oprogramowaniu" - tak jak wcześniej napisałem.

0 Like
Achim58
Explorer
Opcje

Znowu nie mogę wklejać obrazka po kliknięciu aparatu wyskakuje formatka z polami:

Źródło

Opis obrazka

Wymiary

0 Like
Achim58
Explorer
Opcje
Oki, udało sie i dzięki za radę z imię... choć niewiele mi to mowi
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Achim58 super, że się wszytko udało. Co do numeru IMEI. To indywidualny i niepowtarzalny numer każdego urządzenia GSM, służący do identyfikacji tego urządzenia w sieciach operatorskich. Może być wykorzystany do namierzania urządzenia, jego blokady lub innych niecnych działań. :winking-face:

Tak na codzień, może być też wykorzystywany w róznych promocjach producenckich.

Nie wszyscy muszą:smiling-face-with-sunglasses: go znać. 

0 Like
Yamado
Student
Opcje

Witam. Mama ten sam problem. Kupilem telefon uzywany ktory nie jest zrootowany - nie wiem czy był- i nie mogę uruchomić Samsung HealthScreenshot_20191104-104320.png

0 Like