Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S Health - aplikacja nie działa na telefonie z rynku zagranicznego

(Temat utworzony: 26-02-2019 08:42 PM)
4817 Wyświetlenia
Achim58
Explorer
Opcje

Ktoś wie co zrobić żeby zaczął działać samsung health na aparacie na rynek angielski. Dostaje informacje że nie ruszy że względów bezpieczeństwa na zrootowanym telefonie A gotowany nie był.. 

Sprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
Yamado
Student
Opcje
nie dzięki myślałem że jest jakiś szybszy sposób w styczniu będę mógł wziąć nowy telefon z mojej sieci wiec poczekam te 2-3mc
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Yamado  napisał(a):
Galaxy S6 android 7.0

W takim razie możesz wypróbować sposób opisany w tej wiadomości.

Achim58
Explorer
Opcje
Pewnie majątek i poczekam na możliwość kupienia 10 jak stanieje - może znasz jakiś inny program który by współpracował z miernikiem ciśnienia krwi i działałby mimo tej wady
0 Like
Achim58
Explorer
Opcje
Ten sposób z niższą wersją programu u mnie nie zadziałał próbowałem już wczesnirj
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Achim58, Sposób działa tylko na telefonach ze starszą wersją łatki bezpieczeństwa. Późniejsze wersje blokują możliwość instalacji starszej wersji S Health. Zajrzyj do wiadomości prywatnych.

0 Like
Achim58
Explorer
Opcje
A gdzie są wiadomości prywatne !?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
monikamb
First Poster
Opcje

Błąd przy włączaniu aplikacji Samsung HealthBłąd przy włączaniu aplikacji Samsung Health

dobry wieczór 

Bardzo proszę o pomoc z komunikatem jak w załączniku.  Posiadam Samsung S10+ i taki błąd wyswietla się od prawie roku. Nie mogę korzystać z aplikacji Samsung Health z zegarkiem Gear Fit2.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@monikamb, telefon posiadasz od nowości czy kupiłaś używany? Wygląda na to, że ktoś nieumiejętnie zmieniał lub ingerował w oprogramowanie urządzenia. Czy czytałaś wcześniejsze wiadomości w tym wątku? Jeżeli tak to napisz czy posiadasz nabitą flagę KNOX. Najprostszy sposób to instalacja aplikacji Phone INFO i sprawdzenie pola Knox Warranty Void. Więcej informacji znajdziesz w tym wątku.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@monikamb  Ktoś coś  grzebał przy oprogramowaniu....