Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG NOTES

(Temat utworzony: 24-05-2020 09:05 PM)
7914 Wyświetlenia
Baton1985
First Poster
Opcje

Witam po aktualizacji androida przed kilkoma dniami mój notes nie działa prawidłowo. Stare notatki po otworzeniu pokazują pustą kartę , jak również próba sporządzenia nowych notatek jest nie możliwa,  nie widać pisanego tekstu  , całe karty są puste. Czy ktoś może pomóc ? Mam Samsung J6 (2019)

0 Like
78 Odpowiedzi
AgaMig
Apprentice
Opcje
Chciałam w aplikacji notatnik popisać na dokumetych potrafię w notatniku otworzyć plik PDF i sobie po nim pisać. Natomiast mam pytanie czy jest jakaś możliwość otwarcia dokumentu w Word w notatniku?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie znalazłem takiej możliwości. Dokumenty Office najlepiej otwierać w dedykowanych aplikacjach Microsoft.

botakjest
Navigator
Opcje
Po zrobieniu ustawień fabrycznych telefon nie zainteresował mi notatnika, udało mi się go odnaleźć jakoś w sklepie Play ale nie mogę go zainstalować. Bardzo podobał mi się sposób tych notatek, wie ktoś jak to naprawić? A może macie jakieś inne dobre notatniki, w których można ukrywać wiadomości na zasadzie "aby otworzyć wpisz kod"?

image

Samsung s20fe 5G
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę pobrać go z Galaxy Store nie że Sklepu Play. Można zablokować jedynie w aplikacji Mój SejfScreenshot_20230302-182653_Galaxy Store.jpg
botakjest
Navigator
Opcje
Dziękuję bardzo. Nie ukrywam że zdziwiło mnie, że telefon nie zainstalował tej aplikacji automatycznie tak jak przeglądarkę i inne systemowe rzeczy typu chociażby Samsung members
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Teraz przy nowym telefonie sporo aplikacji nie jest instalowane automatycznie, tak jak Video, Samsung Music, Samsung Notes. Oczywoscie wszystkie te aplikacje możemy pobrać sobie z Galaxy Store. Proszę bardzo. Pozdrawiam.
Robetro
Navigator
Opcje
Kalkulatora pewnie też nie ma xd
0 Like
botakjest
Navigator
Opcje
Wszystko było prócz notatnika, ale problem naprawiony
0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Nie prawda @_Technik_ bo można zablokować notatkę na wybrany sobie PIN w aplikacji do każdej notatki osobno
0 Like
JulkaPink36
First Poster
Opcje
Czy używaż notatek?
image
Notatki Samsung-Sklep Play

0 Like