Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy s21+ asystent Google

(Temat utworzony: 02-06-2025 01:06 PM)
161 Wyświetlenia
lumik_2007
Pioneer
Opcje
Hej, nie wiem czy coś kliknąłem, raczej nie ale podczas używania asystenta Google zamiast jak dotychczas odpalać np mapy i prowadzić do celu. Analizuje mój pulpit i szuka pierdół. Proszę o pomoc.

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Od razu proponuję zmianę z Asystenta Google na Gemini. Według mnie lepiej sobie radzi. Spróbuj wyczyścić pamięć asystenta. Wejdź w ustawienia --> aplikacje--> Asystent --> Pamięć--> wyczyść pamięć.
0 Like
ZosiaPiotruś
Voyager
Opcje
To powiec dlaczego umnie gemiini nie wybiera głosowo z książki telefonicznej tylko szuka w wyników w internecie. Aystet robi to bezbłednie mówie zadzwoń do Jadwicia i jest połoczenie. Gemini podaje kilkanascie wyników od czapy.
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
U mnie działa normalnie. Musisz podać dokładną nazwę kontaktu i polecenie. Np. Polecenie które zrozumie to: Zadzwoń do <"Dokładna nazwa kontaktu"> lub Wyślij wiadomość do <"Dokładna nazwa kontaktu">.

Polecenie np. Znajdz/wyszukaj <"Nazwa kontaktu"> może odebrać jako polecenie wyszukania informacji o danej osobie w internecie.
0 Like
ZosiaPiotruś
Voyager
Opcje
Zobaczmy
0 Like
lumik_2007
Pioneer
Opcje
Nic to nie dało, już czyściłem wcześniej
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@lumik_2007 A co dzieje się, kiedy dasz asystentowi dokładniejsze polecenie? Na przykład "otwórz kontakty i zadzwoń do XYZ"?

0 Like
lumik_2007
Pioneer
Opcje
To samo niestety. Jak wejdę przez Google, wszystko działa pięknie, a jak włączam asystenta środkowym przyciskiem. Dzieje się jak na zrzucie. 1748965288215.jpg
0 Like
wahadlo
Voyager
Opcje
W aplikacjach asystenta pozaznaczaj co trzeba. I dodtkowo wybierz połączenie jednego z drugim1748972826668.jpg1748972826694.jpg
0 Like