Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG NOTES

(Temat utworzony: 24-05-2020 09:05 PM)
7816 Wyświetlenia
Baton1985
First Poster
Opcje

Witam po aktualizacji androida przed kilkoma dniami mój notes nie działa prawidłowo. Stare notatki po otworzeniu pokazują pustą kartę , jak również próba sporządzenia nowych notatek jest nie możliwa,  nie widać pisanego tekstu  , całe karty są puste. Czy ktoś może pomóc ? Mam Samsung J6 (2019)

0 Like
78 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Trzeba każda notatek blokować osobno a autorowi chodzi żeby zablokować aplikacje, tak jak Mój Sejf
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Notatki Samsung są do pobrania z Galaxy Store. To co pisze w Sklepie Play proszę nie brać pod uwagę.
evao09
Pathfinder
Opcje
Nie . "może macie jakieś inne dobre notatniki, w których można ukrywać wiadomości na zasadzie "aby otworzyć wpisz kod"?" Wiadomości CZYLI notatki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W Samsung Notes nie można zablokować aplikacji pinem
0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
@_Technik_ Oczywiście ze można Screenshot_20230303_165938_Samsung Notes_1000001490_1677859178.jpgScreenshot_20230303_165958_Samsung Notes_1000001492_1677859198.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak jak mówiłem, to jest blokada notatki a nie aplikacji
0 Like
evao09
Pathfinder
Opcje
Autor miał na myśli notatki jako tekst notatka a nie aplikacje. Napisał "wiadomosci" czyli inaczej nazywając notatkĘ
0 Like
nerix
First Poster
Opcje
Witam, ktoś wie może czy jest jakaś szansa na skontaktowanie się z supportem i odzyskanie permamentnie usuniętych notatek tak jak to jest w googlach? 
Z góry dziękuję 

Hello. Is there any chance to contact support and restore permamently deleted files, like in Google? 
Thanks. 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@nerix, nie ma takiej możliwości, permanentnie usuniętych notatek nie odzyskasz. Można próbować skontaktować się z jakąś firmą, która zajmuje się odzyskiwaniem danych z urządzeń i nośników pamięci, ale z doświadczenia szanse nadal są znikome.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mart1nEZ
First Poster
Opcje
Hej, czy jest szansa na dodanie opcji / funkcji obrotu zaznaczonego fragmentu odręcznych notatek w Samsung Notes? Jeśli tak, to kiedy można się takiej opcji spodziewać?
0 Like