Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Internet Browser

(Temat utworzony: 02-07-2022 01:44 PM)
865 Wyświetlenia
Marcin97
Explorer
Opcje
Czy najnowsza wersja posiada funkcję udostępniania kart? Obecnie mam wersję 17.0.1.69 i nie ma tam takiej funkcji, a w poprzednich wersjach była. Niech Samsung nie idzie drogą, że jedne funkcje dodaje kosztem drugich (dodali grupowanie kart).

Dodam, że wcześniej korzystałem ze smartfona Samsing Galaxy J7 2017 Android 9, obecnie używam Samsung Galaxy A52s Android 12, ale z tego co kojarzę to we wcześniejszych wersjach Samsung Internet Browser jeszcze była dostępna ta opcja udostępniania kart. 
0 Like
19 Odpowiedzi
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Zgadza się, funkcja jest dostępna
0 Like
Marcin97
Explorer
Opcje
Mogę prosić o screenshot i wersję aplikacji
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wersja Samsung Internet na moim modelu jest najnowsza.
Proszę nie zwracać uwagi na numer wersji, ponieważ mogą się różnić od modelu. Screenshot_20220702-210825_Samsung Internet_6042_1656788905.jpgScreenshot_20220702-210648_Samsung Internet_6039_1656788809.jpgScreenshot_20220702-210703_Android System_6040_1656789140.jpg
Marcin97
Explorer
Opcje
Ok, dziękuję.
0 Like
Marcin97
Explorer
Opcje
Nie aktualizowałem aplikacji, potestowałem zachowanie przeglądarki i rzeczywiście jest opcja udostępniania kart, tylko występuje błąd/bug, który nie występował wcześniej, a mianowicie jak sie zaznaczy wszystkie karty a wśród nich będzie choćby 1 karta szybkiego dostępu to znika opcja udostępniania kart, może w najnowszej wersji to poprawili.
0 Like
Marcin97
Explorer
Opcje
Czy można w ustawieniach przeglądarki zmienić limit otwartych kart? Ten limit w przeglądarce jest ustawiony na 99, jak otworzy się nową kartę to zostaje zamknięta stara karta, czy można to zmienić, czy jest to limit ustawiony przez deweloperów aplikacji i nic się nie da z tym zrobić?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie sądziłem, że ktoś może potrzebować aż tyle otwartych kart. Tak czy inaczej podejrzewam, że jest to celowe ograniczenie żeby zapewnić stabilność pracy aplikacji. Nie znalazłem również możliwości zmiany tego limitu w ustawieniach aplikacji.

Możesz zgłosić sugestię do firmy Samsung za pomocą poniższej instrukcji.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

Marcin97
Explorer
Opcje
Ok, dzięki za odpowiedź. Może nie potrzebuje tylu kart, tylko zostawiam stare i otwieram nowe. Sprawdziłem, że w Google Chrome można mieć otwartych więcej niż 100 kart. Mi by wystarczył limit 120 lub 150 kart.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. W takim wypadku pozostaje zgłosić sugestię zgodnie z instrukcją z mojej poprzedniej wiadomości.

Marcin97
Explorer
Opcje
"Tak czy inaczej podejrzewam, że jest to celowe ograniczenie żeby zapewnić stabilność pracy aplikacji." Tak napewno wpływa to na stabilność aplikacji, szczególnie w starszych smartfonach lub nowszych ze słabszymi podzespołami typu procesor, ilość pamięci RAM.