Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Internet Browser

(Temat utworzony: 02-07-2022 01:44 PM)
961 Wyświetlenia
Marcin97
Explorer
Opcje
Czy najnowsza wersja posiada funkcję udostępniania kart? Obecnie mam wersję 17.0.1.69 i nie ma tam takiej funkcji, a w poprzednich wersjach była. Niech Samsung nie idzie drogą, że jedne funkcje dodaje kosztem drugich (dodali grupowanie kart).

Dodam, że wcześniej korzystałem ze smartfona Samsing Galaxy J7 2017 Android 9, obecnie używam Samsung Galaxy A52s Android 12, ale z tego co kojarzę to we wcześniejszych wersjach Samsung Internet Browser jeszcze była dostępna ta opcja udostępniania kart. 
0 Like
19 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Galaxy A40 po aktualizacji do androida 11 zabrali możliwość udostępniania plików z pomocą NFC
0 Like
Marcin97
Explorer
Opcje
Mi bardziej chodziło ogólnie o funkcje udostępniania, można było zaznaczyć np. wszystkie karty, kliknąć udostępnij i pojawiały się opcje np. skopiuj do schowka, udostępnij przez messenger, bluetooth itd.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wiem o co chodzi, ale nie bardzo wiem jak pomóc. U mnie na androidzie 11 można udostępniać Screenshot_20220702-193136_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220702-192931_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220702-192943_Android System.jpg
0 Like
Marcin97
Explorer
Opcje
Zaktualizuję do najnowszej wersji i wtedy zobaczę czy przywrócili, ale przesiadając się z Android 7, 8 na 9 też widziałem, że niektóre funkcje zostały usunięte z systemu, które moim zdaniem były bardzo przydatne, np. możliwość otwarcia kilku, ale chyba tylko 2 okien tej samej aplikacji, ale to było mega przydatne.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, przecież ta funkcja jest normalnie dostępna na Android 12
Marcin97
Explorer
Opcje
Która?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje