Cześć.
Mam pytania dotyczące usługi Samsung Find i słuchawek Galaxy Buds3 Pro:
1. Dlaczego słuchawki są widoczne w usłudze zawsze jako zlokalizowane przez inne urządzenie i to ze wskazanym jakimś odległość czasem? Czyli 1 godzinę albo 12 godzin temu, kiedy to mój telefon leży obok pudełka, etui w którym są słuchawki? Już zauważyłem że działa to jakoś inaczej niż w przypadku słuchawek Apple, ale nie bardzo rozumiem jak. W przypadku Apple słuchawki cały czas są widoczne w danej lokalizacji jeżeli telefon jest obok.
Na jakiej zasadzie to działa? Z jaką częstotliwością zgłaszają się słuchawki, rozglądając swoją obecność?
2. Czy jeżeli zgubię słuchawki, to czy ktoś inny będzie mógł je zresetować i przypisać do swojego konta Samsung? Czy jest jakaś blokada tak jak z telefonem i bez mojego wylogowania, nikt nie będzie w stanie ich używać i usunąć z mojego konta?
3. Czy jest jakaś opcja, którą można włączyć aby słuchawki były widoczne w find w czasie rzeczywistym kiedy obok jest kilka telefonów Samsung i dwa tablety Samsung, czyli urządzenia które teoretycznie wspomagają namierzanie słuchawek, czyli "sieć" urządzeń dla Find jest "zbudowana", dostępna?
Dzięki za góry za rzetelne i merytoryczne wypowiedzi. Wiem, że na tą społeczność można liczyć

Dobrego dnia