Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung A13 brak powiadomień messenger/ sms oraz innych aplikacji

(Temat utworzony: 07-07-2022 06:41 AM)
1463 Wyświetlenia
da4doox
Explorer
Opcje

Witam nowy samsung a 13 od samego początku problem z powiadomieniami na zablokowanym ekranie, messenger, sms oraz inne aplikacje, dźwięk/wibracja wiadomość jest lecz wyświetlacz dalej pozostaje zablokowany, nie wyświetla powiadomień, aktualizacja zrobiona, zgłoszenie poszło przez members, lecz trochę to będzie trwało, może ktoś z was miał taki przypadek i wie gdzie szukać problemu?

14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@da4doox  Witam

Chodzi o powiadomienia które pojawiają się na zablokowanym ekranie w formie pasków?

0 Like
da4doox
Explorer
Opcje

Dokładnie tak, w ustawieniach>powiadomienia mam włączone, przy zmianie ikony/szczegóły bez zmian.  dodam, że był robiony hard reset bez zmian. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@da4doox  O to ciekawe że po hard resecie również jest to samo... A była przywracana kopia zapasowa?

0 Like
da4doox
Explorer
Opcje

wykonałem dwa testy: jeden bez przywracania kopii zapasowej zaraz po Hard reset z poziomu przywróć do ustawień fabrycznych

drugi test był po przywróceniu kopii zapasowej.

Może wykonać Hard reset z poziomu recovery mode?? 

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@da4doox   Spróbuj dla pewności z trybu Recovery procedurę Hard Resetu. Sprawdź jeszcze czy z poziomu trybu bezpiecznego również nie pojawiają sie powiadomienia na wygaszonym ekranie. Ostatni punkt poradnika: 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

da4doox
Explorer
Opcje

@PatrykB Niestety bez zmian po resecie w recovery 😞 nie wiem co mu dolega, jakieś jeszcze pomysły ? 

0 Like
Rozwiązanie
da4doox
Explorer
Opcje

temat ogarnięty z pomocą przyszła mi aplikacja Glimpse Notifications :smiling-face: 

LuksLuks
Apprentice
Opcje
Cześć
Wie ktoś może jak wyłączyć wibracje przy powiadomieniach z messengera? W aplikacji nie ma takiej opcji, a w ustawieniach można wyłączyć wibracje, ale tylko razem z dźwiękiem. 
0 Like
J3drula
Voyager
Opcje
Proszę. 😉Screenshot_20220921-192141_Settings_19965_1663780901.jpg