Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S21 FE 5G - problem z pisaniem gestami

(Temat utworzony: 12-10-2022 10:45 AM)
1519 Wyświetlenia
szerwony
Navigator
Opcje

Wczoraj kupiłem S21 FE 5G i mam problem z klawiaturą. Jak widać na poniższym filmiku, niestety nie mogę wygodnie pisać za pomocą przesuwania. Przy szybszych przesunięciach klawiatura często "gubi" mój ruch i zaczyna drugi, skutkując wprowadzeniem dwóch innych wyrazów. Testowane na klawiaturze Samsung oraz Gboard. Jak można to naprawić?

Problem z pisaniem gestami
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      (wyświetl w Moje wideo)

Przejdź do rozwiązania
      szerwony
      Navigator
      Opcje

Zgłaszałem już i z tego co wiem ludzie z innych części świata z tym problemem również, ale nie słyszałem aby ktokolwiek dostał odpowiedź.

0 Like
      OleksiiA
      Moderator
      Moderator
      Opcje

@szerwony, może inżynierowie testują na razie problem i szukają rozwiązania.

Witaj na Forum Samsung!
      Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
      Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Sylwekgrv
      Apprentice
      Opcje
      Witam, również jestem użytkownikiem Galaxy S21 FE i potwierdzam pojawienie się problemu również u mnie. Użytkuje tel od marca i od początku tego problemu nie było, pojawił się jakoś czas temu. Wolne pisanie gestami nie powoduje problemy jak również nie występuje on za każdym razem ale podczas pisania tego posta wystąpił przynajmniej 5 razy.
      0 Like
      Sylwekgrv
      Apprentice
      Opcje
      Na Gboard- jest to samo, co ciekawe po przyłączeniu klawiatur Gboard-Samsung i odwrotnie problem znika ale tylko do następnego razu
      0 Like
      szerwony
      Navigator
      Opcje
      Ciekawe, u mnie takie przełączenie nic nie zmienia
      0 Like
      zuku1786
      First Poster
      Opcje

Mam S21 FE i u mnie również pojawił się ten sam problem, dlatego zacząłem szukać informacji o nim w sieci.

0 Like
      Rwdz
      Explorer
      Opcje
      Podczas korzystania z klawiatury przy użyciu funkcji przesuwania palcem dotyk bardzo często przerywa w losowym miejscu przez co niepoprawnie zapisuje słowa. Telefon jest nowy, ma niespełna dwa tygodnie,  nie upadł, ma markowe szkło ochronne które zostało założone jeszcze przed pierwszym uruchomieniem telefonu.  Co robić?
      Kacper2
      Samsung Members Star ★★
      Opcje

@Rwdz Czy inne problemu z ekranem też występują?

0 Like
      Rwdz
      Explorer
      Opcje
      Nie, wszystko jest ok. Nie widać żadnych przebarwień. Dodam, że problem Nie występuje cały czas, jest to sporadyczne aczkolwiek bardzo uciążliwe.
      0 Like
      Kacper2
      Samsung Members Star ★★
      Opcje

@Rwdz Jakiej używasz klawiatur?

0 Like