Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Migotanie ekranu na ekranie blokady

(Temat utworzony: 26-11-2022 12:20 PM)
1594 Wyświetlenia
BrasQ
Navigator
Opcje
Dzień dobry 

Dziwna sprawa. Zaczął mi migotac ekran w aplikacji mój sejf ba ekranie blokady, problem potem występuje w ekranie blokady telefonu, ale ustępuje gdy uruchomię telefon ponownie 

Już drugi raz to się dzieje. Ostatnio robiłem aktualizacje do android 13 i pierwszy raz odpaliłem aplikacje mój sejf i już był problem. W pierwszej myśli padło też podejrzenie że zalałem telefon bo go przepłukałem pod kranem zanim pierwszy raz wystąpił problem z apliakcja mój sejf.. Co o tym myślicie?

Udało mi się uchwycić ten problem

Update:

Trzeci raz ale mniej to wariuje 

16 Odpowiedzi
Douma1__
Pathfinder
Opcje
Witam , najpawieniej jakiś błąd, myślę że gdy ekran by był zalany to by w każdej apce migotał a jak tylko w sejfie to może spróbuj wyczsic dane chahe
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BrasQ Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[Poradnik] [Android 11/12] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

BrasQ
Navigator
Opcje
Szczerze to robiłem już to od razu po aktualizacji do Android 13 . Wyświetla się wam filmik ?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BrasQ, migotanie występuje tylko w aplikacji Mój sejf? Filmik zaakceptowałem, teraz jest widoczny.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

BrasQ
Navigator
Opcje
W aplikacji moj sejf się zaczyna a potem to samo się dzieje w ekranie blokady gdzie się wpisuje pin
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BrasQ, ale jeśli nie używamy Mój sejf, to nic takiego się nie będzie działo? Spróbuj jeszcze zrobić Repair Apps, robi się podobnie, jak Wipe Cache Partition, link do instrukcji podesłał wyżej @Kacper2.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

BrasQ
Navigator
Opcje
Narazie nic się nie dzieje od czasu jak napisałem post. Co prawda zrobiłem wipe partition cache zanim posta zamieściłem ale nie pamiętam czy po pierwszym razie czy po drugim tym ostatnim. Jednak teraz nic się nie dzieje. Zastanawia mnie jednak czemu to wyglądało tak jakby ekran zwarcia dostawał, na filmiku to widać kiedy obracam telefonem.. Martwić się?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BrasQ, nie, nie musisz się na razie martwić, mógł to być zwykły glitch w aplikacji/systemie, czyli z wyświetlaczem raczej wszystko ok.

Witaj na Forum Samsung!

BrasQ
Navigator
Opcje
Problem powrócił, na mniejszą skalę jednak teraz, zaczęło się od tego ze podczas rozmowy przeskoczyła mi belka górna jakby zwarcie było i znowu zaczęło sobie coś mrugać.. problem ponownie nasilił się w aplikacji mój sejf, a po restarcie telefonu wróciło do normy
0 Like