Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie - Dziwny wygaszacz ekranu

(Temat utworzony: 22-03-2022 09:07 AM)
525 Wyświetlenia
flyer0
Voyager
Opcje
Witam, mam pytanie czy wie ktos co to za wygaszacz ekranu? Jak go wybiorę i wcisnę podgląd to telefon zacina się na 5 sekund i powraca na ekran blokady. 

image

image

0 Like
6 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@flyet0. Witam. Jest to zwyczajny wygaszacz ekranu w telefonie tak jak to bylo w dawnych telefonach. Po ustawieniu zdjęcia czy jakies kolory. Telefon zanim zostanie wygaszony calkowicie włączy wygaszacz który ustawiłeś sobie.
flyer0
Voyager
Opcje
Chodzi o ten "półka ze slodkoscia..." zapomniałem zaznaczyć na zrzucie ekranu, pozostałe wygaszacze działają
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@flyer0, sprawdziłem na trzech różnych telefonach, nie ma wspomnianego wygaszacza fabrycznie. Możliwe, że to dodatkowa zawartość do telefonu, wiążąca się z zewnętrzną aplikacją, motywem lub nakładką.

flyer0
Voyager
Opcje
Może to jakiś błąd, ten wygaszacz ekranu również pokazywał się na androidzie 11 i miał logo 11-tki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dziwne bo akurat tego nie mam w swoich telefonach i w S20+ i w A20e więc raczej to jakiś błąd systemowy.Screenshot_20220322-200928_Settings.jpg
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
U mnie na androidzie 12 z one ui 4.0 też to było. Ale jak zaktualizowałem do androida 12 z one ui 4.1 to już go nie było
0 Like