Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyciszanie dźwięku muzyki - spotify

(Temat utworzony: 03-04-2018 10:33 PM)
7146 Wyświetlenia
Svetr
Journeyman
Opcje

Hej, podczas słuchania Spotify telefon automatycznie powoli przycisza muzykę. Zaczęło się po aktualizacji do Oreo. Czy ktoś może wie jak to rozwiązać?

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A możesz jakoś szczegółowiej opisać to przyciszanie? Kiedy się zaczyna, kiedy kończy? Do jakiego poziomu zostaje obniżony poziom głośności?
Wyobraź sobie, ze nie mamy twojego telefonu w ręce i trudno jest tan zgadywać, co tak naprawdę się dzieje.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Svetr
Journeyman
Opcje

Przyciszenie następuje po 5 - 7 minutach słuchania muzyki i jest stopniowe. Ciężko określić poziom bo pasek głośności nie zmienia swojego poziomu - jest cały czas ustawiony na maksymalną glośność W momencie gdy zmienie utwór w trakcie trwania innego to spowrotem gra głośniej. Następnie znowu przyciszenie i tak w kółko. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A sprawdź w ustawieniach aplikacji, czy niema jakiś ustawień odpowiedzialnych za ochronę słuchu?
Całkiem możliwe, że aplikacja tak właśnie chroni twoje uszy przy długotrwałym słuchaniu muzyki.
Dla przykładu, stockowy odtwarzacz ostrzega o tym (o szkodliwości) przy próbie przekroczenia określonego poziomu głośności.
Nie korzystam ze spotify, ale całkiem możliwe, że jej twórca również zaimplementował taką funkcję.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Feloss
First Poster
Opcje
Posiadam samsung s24 ultra. Podczas słuchania muzyki z spotify muzyka ścisza się na chwilę i powraca do poprzedniego poziomu po chwili
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Feloss, czy to przypadkiem nie dzieje się w momencie, kiedy otrzymujesz jakieś powiadomienie?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Morovy
First Poster
Opcje
Dokładnie tak. Mam tak samo, w opcjach nie ma nic, żeby można było to naprawić. Jeszcze w Huawei nauczyłem się, żeby po prostu wyciszać dźwięki powiadomień na maxa i wtedy nie wycisza się muzyka. Warto spróbować tak zrobić
0 Like