Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20fe 5G Galeria i Aparat przestala widzieć zdjęcia

(Temat utworzony: 27-12-2024 10:35 PM)
193 Wyświetlenia
umantaj
Apprentice
Opcje

Od kilku dni mam problem w Galaxy S20 fe 5G. W aplikacjach Galeria i Aparat nie widać żadnych plików ani zdjęć ani filmów. Jak wchodzę poprzez aplikacje Moje Pliki to widać że dane są. W analizie pamięci również widać że ponad 17GB jest na obrazy. 

Do tej pory wykonałem aktualizacje wszystkich aplikacji. Usunięto dane aplikacji. Sprawdzono uprawnie ia i uprawnienia specjalne. Soft reset telefonu również wykonany. Niestety nic nie pomaga.

8 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę zabrać wszystkie uprawnienia aplikacji i nadać je ponownie. Jeśli to nie pomoże to proszę wykonać Wipe Cache Partition.
umantaj
Apprentice
Opcje

Usunięcie i nadanie uprawnień nie pomogło.

Zrobiłem wipe cache partition ale niestety również bez zmian 😞

0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Czy kiedy zrobisz nowe foto/video i klikasz skrót/miniaturę (lewy dolny róg - obok migawki) też otwiera ci się pusta Galeria?
umantaj
Apprentice
Opcje

Jak zrobię zdjęcie to miniaturka w aparacie po lewej stronie jest i mogę Ją wyświetlić ale po chwili się zmienia w ikonkę niedostępnego zdjecia. W aplikacji galeria zdjecia się pojawiają ale na ekranie listy miniaturek niektóre mają miniaturkę a niektóre ikonkę niedostępnego zdjecia. Jak na któreś kliknę to duże zdjęcie się nie wyświetla (jest duża ikona braku zdjecia) a na miniaturce na dole ekranu kręcą się 4 niebieskie kropki jakby coś przetwarzał.

Co ciekawe jak dodaje tutaj do posta zdjęcie to widzę wszystkie bez problemu.

Screenshot_20241228_015529_Camera.jpg

Screenshot_20241228_015549_Gallery.jpg

0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Nietypowa sytuacja i raczej problem systemowy. Żeby wykluczyć hardware - jeśli masz możliwość - spróbuj wejść do Galerii przez komputer (po kablu) i jeśli się uda i zobaczysz pliki, skopiuj na dysk i sprawdź czy wyświetlają się normalnie i w jakim formacie są ewentualnie zapisane. A przy okazji sprawdź w ustawieniach Galerii opcje Albumy...
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jedynie pozostaje reset do ustawień fabrycznych BEZ przywracania kopii zapasowej.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A czy kartę pamięci Pan posiada w telefonie?
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę jeszcze wyczyścić dane aplikacji Samsung Media Storage, com.android.providers.media i CMH Provider oraz zabrać im uprawnienia i nadać je na nowo.