Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify do apple music

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
70 Wyświetlenia
Czarro
Pioneer
Opcje
Witam mam problem z przeniesieniem biblioteki Spotify do apple music. Jest strona dzięki której zrobić to można. Problemem jest tutaj informacja przy logowaniu się na konto Apple żeby połączyć to konto ze stroną. Pokazuje że muszę uaktualnić konto Apple, lecz po zalogowaniu klikam w przycisk kontynuuj który dosłownie nic nie robi a zalogować dalej się nie mogę. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to będę mega wdzięczny.

image

0 Like
12 Odpowiedzi
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Funkcja jest dostępna na urządzeniach z iOS (tak jak pisze wersji 12 lub nowszej). Możesz to zrobić na urządzeniu z iOS-em i zalogować sie na konto Spotify na Samsungu.

Pozdrawiam
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Instrukcja jak przenieść listę z apple music na spotify:

1. Utwórz konto Spotify
2. Zaloguj się na oba konta Spotify oraz Apple music na telefonie z iOS-em
3. Wykonaj czynność którą opisałeś.
4. Wyloguj się ze Spotify na iOS-ie
5. Zaloguj się na nowym telefonie.
6. Lista powinna się pojawić.
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
Nie tylko na urządzeniach z ios. Proszę czytać do końca bo jest tam napisane o stronie. Jedyny problem to to że nie działa za bardzo w po drugie to już używam Spotify a Apple music mi Tu działa tylko chciałem mieć bibliotekę że Spotify.
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
Dobra ale nie mam żadnego sprzętu Apple. Więc nie mam co zrobić chyba w takim razie.
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Zobacz na komunikat i co Ci nalisało:1744456885118.jpg
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
No jest napisane "lub przejdź na stronę" wszedłem ale jak już się zalogowałem to jest tam przycisk kontynuuj który dosłownie nic nie robi
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Znowu problem z Applem. Wejdź na tą stronę przez inną przeglądarkę. Np. Samsung Internet
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
Dobra spróbuję
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, przerabiałem to na innym koncie. U mnie nie dało się zalogować do Apple Music, był właśnie taki komunikat, a do Apple ID już tak. Na infolinii Appla powiedzieli, że mam sobie kupić IPhona i wtedy dzwonić. Zalogowałem się na Apple ID, zmieniłem Hasło, metodę weryfikacji dwuetapowej i chyba też e-mail. Jakoś poszło i działa do dzisiaj.