Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przeglądarka Internetowa/Pytania/Pomoc (Android)

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
151 Wyświetlenia
Headu404
Pathfinder
Opcje
Cześć, szukałem tematu ogólnie o przeglądarkach do naszych smartfonów ale nie znalazłem. Jeśli gdzieś jest to proszę przenieść. Więc jakiej przeglądarki używacie na co dzień? Która jest dla Was najwygodniejsza i najprostsza do działania? Korzystacie z jednej czy może używacie kilku?
Osobiście używam Chrome i Opery że względu na szybkość i łatwość konfiguracji jak i rewelacyjjną synchronizację z domowym sprzętem. Macie jakieś porady i triki które pomogą innym w wyborze tej jak by nie było najważniejszej aplikacji?
0 Like
11 Odpowiedzi
Headu404
Pathfinder
Opcje
Z tym że tutaj nie chodzi o wyścigi która przeglądarka jest szybsza i lepsza. Temat jest ogólnie o przeglądarkach do androida i każdy może napisać coś o tej której używa. W tym temacie chodzi o pomoc jeśli ktoś takiej potrzebuje odnośnie swojej przeglądarki. Jeśli ktoś zna sposoby na ułatwienie korzystania z jakiejkolwiek przeglądarki to niech śmiało pisze. To nie wyścigi kto co ma lepsze. Dzięki Matinek za Twoje zdanie. Pozdrawiam
0 Like
Headu404
Pathfinder
Opcje
Ja tak samo korzystam głównie z Chrome i okazjonalnie z Opery w której synchronizacja również działa rewelacyjjnie.
0 Like